Κυβέρνηση ΝΔ – Μηταράκης  πίσω από τη δημοσκόπηση της GPO για το προσφυγικό μεταναστευτικό στα νησιά μας ;

Οργή και αγανάκτηση προκαλεί η δημοσκόπηση της GPO με τα στημένα συμπεράσματά της , που σιγοντάρει την πολιτική της ΝΔ και του υπουργού της  κ. Μηταράκη, σχετικά με το προσφυγικό – μεταναστευτικό.

Εδώ και καιρό την γνωρίζαμε, αφού ψηφοφόροι μας , του ΚΚΕ και της ΛΑΣ μας  είχαν ενημερώσει σχετικά με την «αντικειμενικότητά» της . Σε μια περίπτωση έπεσαν και σε υποψήφιο με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Υπήρχε ερώτηση για το πού επιθυμούν να γίνει νέα δομή στο Αιπος ή στη Βιαλ, αποκλείοντας οποιαδήποτε άλλη απάντηση. Πουθενά πάνω στο νησί, κανένα κέντρο φυλακή  απάντησε ο υποψήφιός  μας, δεν υπάρχει αυτή η επιλογή απαντούσαν, οι υπάλληλοι της εταιρείας, που διενεργούσαν την έρευνα.

Στην επιμονή του για το πουθενά, «Καλημέρα σας», ήταν η απάντηση και εκεί τελείωνε το ερωτηματολόγιο με τους συγκεκριμένους.

Μονόδρομος λοιπόν οι επιλογές της ΝΔ και του Μηταράκη που με προβοκατόρικο τρόπο προωθούσε η εταιρία GPO στην έρευνά της , για να μαγειρέψει τον τραγέλαφο ότι οι Μυτιληνιοί και οι Χιώτες προτιμούν νέες δομές στις περιοχές που μάτωσαν, για να μη γίνουν τα κέντρα φυλακές της ΕΕ.

Ακόμα όμως και με τα δικά τους νούμερα, δε βγαίνει πουθενά η απόλυτη πλειοψηφία, παρόλο που αυτήν την ταυτίζουν με τους ψηφοφόρους της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ, που κι αυτοί σε τελική ανάλυση, πάνω στα βουνά ήταν!!!

Ε, πιο στημένο πεθαίνεις.

Τι να πούμε πλέον για την κυβέρνηση της ΝΔ και τον υπουργό της  ; Άριστα και στις σικέ  έρευνες!

 

Χίος 4/10/2020

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.