Κυπελλούχος Χίου 2023 ο  Κανάρης Νενήτων

Το Σάββατο 29 Απριλίου 2023 διεξήχθη ο τελικός κυπέλου ποδοσφαίρου της Χίου στο Δημοτικό Στάδιο Χίου με αντίπαλες ομάδες την Δάφνη Δαφνώνα και τον Κανάρη Νενήτων.

Ο αγώνας έληξε 0-0 στην κανονική του διάρκεια όπως και στην παράταση και έτσι οδηγήθηκε στα πέναλτι όπου ο Κανάρης υπερίσχυσε με 2-4.

Χαρακτηριστικά  ο ΚΑΝΑΡΗΣ δήλωσε σε ανακοίνωσή του στο ΦΒ.

«Κυπελλούχος Χίου η ομάδα μας για το 2023 σε μια χρονιά με πολλές δυσκολίες και αρκετά άτυχα αποτελέσματα.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στον προπονητή για την κατάκτηση του κυπέλλου Χίου και στη διοίκηση και ιδιαίτερα στον πρόεδρο της που στηρίζει την ομάδα μας όλα αυτά τα χρόνια. Η φανέλα του Κανάρη με τα δέκα πρωταθλήματα, τις αξιόλογες εκπροσωπήσεις στις κατηγορίες που αγωνίστηκε και εκπροσώπησε το νησί μας αποδείχθηκε πολύ βαριά και σε μια χρονιά που η θέση της στο πρωτάθλημα δεν αρμόζει στην ιστορία της κατέκτησε αυτό τον σημαντικό τίτλο που δεν της πήγαινε καλά ακόμα και τα χρόνια που κατακτούσε το πρωτάθλημα. Η ιδιοσυγκρασία του συλλόγου με παίχτες από τα σπλάχνα του και το καλό κλίμα με έναν προπονητή που έχει μάθει στα δύσκολα ιδιαίτερα να πιστεύει σε αυτά τα παιδιά και οι αθλητές που έδωσαν και την ψυχή τους γι αυτή τη κατάκτηση έκαναν σήμερα πάλι περήφανο όλο το χωριό και όλους τους Νενητούσους σε όλο τον κόσμο. Η καρδιά του πρωταθλητή δεν σβήνει ποτέ…

Συγχαρητήρια στην ΕΠΣ Χίου για την άρτια διοργάνωση και το πολύ όμορφο κλίμα που δημιουργήθηκε σήμερα.

Συγχαρητήρια στην ομάδα του Δαφνώνα για την αγωνιστικότητα της και την προσπάθεια όσο και για το όμορφο κλίμα και τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε από δύο ιστορικά σωματεία χωριών…

Μπράβο στον υπέροχο κόσμο μας και τα δεκάδες παιδιά που δημιούργησαν ένα ανεπανάληπτο θέαμα που το χάρηκαν όλοι.

Πάντα επιτυχίες Κανάρη μας!

Πάντα ενωμένοι και δυνατοί!

Το μέλλον είναι τα παιδιά μας που σήμερα θα μπολιάστηκαν για να συνεχίσουν την ένδοξη ιστορία μας!»

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.