Κωνσταντίνος Σαραντής: Ο δυναμικός Χιώτης με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στη Χίο. Είναι παντρεμένος με την Αγγελική Ζάχου, διδάκτορα νευρoψυχογλωσσολογίας με την οποία ζούνε και δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στη Χίο.

Έχει σπουδάσει στο πανεπιστήμιο του Έσσεξ, της Μ. Βρετανίας, όπου ολοκλήρωσε τις βασικές και μεταπτυχιακές του σπουδές στον τομέα της γλωσσολογίας. Το 2008 έλαβε το διδακτορικό του δίπλωμα από το ίδιο πανεπιστήμιο στο οποίο εργάστηκε ως εκπαιδευτικό προσωπικό για δύο χρόνια.

Έχει υπηρετήσει στις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας ως αξιωματικός τεθωρακισμένων και φέρει το βαθμό του Έφεδρου Ανθυπολοχαγού.

Την τελευταία δεκαετία δραστηριοποιείτε επαγγελματικά στην ιδιωτική ξενόγλωσση εκπαίδευση και ασκεί  επιχειρηματική δραστηριότητα στη Χίο με τη λειτουργία Κέντρων Ξένων Γλωσσών. Επίσης απασχολείται ως εκπαιδευτικός στο Δημόσιο ΙΕΚ Χίου όπου διδάσκει αγγλική ιατρική ορολογία, αλλά και ως συνεργαζόμενο επιστημονικό προσωπικό στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, όπου διδάσκει την Αγγλική ως  ξένη/διεθνή γλώσσα σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Μιλάει άπταιστα Αγγλικά και έχει κάνει δημοσιεύσεις και παρουσιάσεις στο εξωτερικό.

Πιστεύει στην Ευρώπη των εθνών-κρατών όπου η εθνική ταυτότητα θα παραμένει σεβαστή και κυρίαρχη. Πιστεύει σε μια Ευρώπη όπου οι αποφάσεις θα αντανακλούν την βούληση των πολιτών μέσω των εκλεγμένων αντιπροσώπων και όχι των διορισμένων αιρετών.

Εάν εμπιστευθείτε με την ψήφο σας τον Κωνσταντίνο Σαραντή, στόχος του είναι να συνδράμει ώστε να δυναμώσει η φωνή της Ελλάδος σε μια κοινωνική και δίκαιη Ευρώπη ίσων ευκαιριών.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.