Κόκκινη επέλαση και οι σάκοι του Μπόξ!

 

Ολόκληρη η υφήλιος πάνω από ένα χρόνο ζει στον αστερισμό της πανδημίας του Κορωνοιού με πάνω από 2.341.932 νεκρούς και 107.906.000 κρούσματα!
Βλέποντας ότι η κοσμοθεωρία γύρω από την αντιμετώπιση του Αρμαγεδδώνος, έχει τεράστιες δυσκολίες από τις αντίθετες απόψεις και κομματικές ιδεοληψίες που υπεισέρχονται στην καθημερινότητα της ζωής των ανθρώπων, παγκόσμια θέτω προς κάθε απλό πολίτη που διαθέτει την απλή λογική τα ερωτήματα μου!
Και ας ξεκινήσουμε από την Ελλάδα !
Είδαμε και ακούσαμε από στόματος του Πρωθυπουργού να εξαγγέλλει νέα περιοριστικά μέτρα στην Αττική, δηλαδή (κλεισούρα) στην Ελληνική γλώσσα και όχι ( το Lockdown ) που μάθαμε σε ξένη γλώσσα και αμέσως άρχισαν οι αντιδράσεις και να παίζουν όργανα και νταούλια και βιολιά από την κόκκινη λαίλαπα όλων των αριστερόστροφων κομματικών σχηματισμών, με την κάθοδο σε συλλαλητήριο, με μεγάλο συνωστισμό από τα ανεγκέφαλα εξαφτέρυγα, με πρωτοστάτες βουλευτές, με προκλητική συμπεριφορά έναντι των αστυνομικών για να ανοίξει ο δρόμος της παράνομης πορείας σύμφωνα με τούς νόμους!
Και μάλιστα λόγω της βουλευτικής ασυλίας που έχουν για οποιαδήποτε παρανομία, βγαίνουν και παραπονούμενοι στο κοινοβούλιο και ζητούν και τα ρέστα της πατάτας και να εγκαλείται ο Υπουργός δημοσίας τάξεως ή όπως αλλιώς λέγεται, να δώσει εξηγήσεις για το δήθεν προκαλούμενο σπρώξιμο από τούς σάκους του Μπόξ, όπως έχουμε καταντήσει με την συμπεριφορά όλων μας τα παιδιά της αστυνομίας, που είναι και παιδιά μας, της διπλανής πόρτας ή συγγενείς μας!
Και εδώ είναι η μεγάλη διαφορά στην απλή λογική και τον παραλογισμό, με τον συνωστισμό που εξαπλώνεται η πανδημία του κορωνοιού, πόσο εγκληματίες είναι όλοι όσοι προκαλούν και προσκαλούν τους ανεγκέφαλους σε πορεία;
Και η απάντηση του Υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοίδη που έχει στο παρελθόν εξαρθρώσει την 17 του Νοέμβρη, είναι γι αυτούς που τον κατηγόρησαν για Γκεστάπο ότι για την αστυνομία στα Πανεπιστήμια : ” Η Γκεστάπο στις σχολές είναι οι τραμπούκοι που άλλοι ανέχονται και άλλοι θωπεύουν ” !
Υπάρχει άρρητη υποτέλεια σε δεσποτικές, βίαιες μειοψηφίες της ακαδημαϊκής κοινότητας από την δράση των “τραμπούκων ,αναρχικών και κάθε είδους παράνομων μπαχαλάκιδων ” !
Εκεί που μειοψηφίες βιάζουν το κράτος δικαίου: Το ” Δεν πάει άλλο ,το ώς εδώ και κάντε κάτι ” ακούστηκε δυνατά και καθαρά ώς αίτημα της κοινωνίας!
Πρέπει επιτέλους να καθαρίσει η κόπρος του Αυγείου και να εξαφανιστούν όλες οι εγκληματικές ομάδες και συμμορίες από τα Πανεπιστήμια και οι πρυτανικές αρχές να λειτουργήσουν με ασφάλεια!
Δυστυχώς τα αριστερόστροφα κόμματα καθημερινά ή κάνουν πώς δεν βλέπουν ή αρέσκονται να ακούγονται κρούσματα και νεκροί από την πανδημία, για να έχουν πάτημα να κατηγορούν την κυβέρνηση για ανεπάρκεια στην αντιμετώπιση της υγείας των πολιτών και φυσικά για τα αυστηρά μέτρα που επιβάλλει!
Και βλέπουμε καθημερινά τόσους μήνες τόσο όλοι οι ήρωες υγειονομικοί που αγωνίζονται σε αντίξοες και επικίνδυνες συνθήκες εργασίας, με δεκάδες νεκρούς στο πεδίο του καθήκοντος ,όσο και τα παιδιά της αστυνομίας που μέρα νύχτα ξημερωβραδιάζονται μέσα στο κρύο, την βροχή, τον καύσωνα και στο χαλάζι για να επιβάλουν το νόμο και την τάξη σύμφωνα με τις οδηγίες του κράτους, να έχουν όλο το βάρος πάνω τους που και αυτοί είναι την σημερινή δεδομένη στιγμή ΉΡΩΕΣ και αξίζουν συγχαρητήρια και όχι μόνιμα να γίνονται οι σάκοι του Μπόξ και να ξεσπούν και να εκτονώνονται όλοι οι χαραμοφάιδες πολιτικάντιδες πάνω τους και να τους απειλούν!
Σήμερα κάποιος έπρεπε να γίνει ο λεγόμενος συνήγορος του διαβόλου, για τα παιδιά της αστυνομίας και την αδικία που γίνεται εις βάρος τους εκ μέρους των αριστερόστροφων κομματικών στελεχών και είπα να γίνω εγώ, χωρίς φόβο και πάθος και να πω καθαρά και ξάστερα την πραγματικότητα και την αλήθεια που πολλοί φοβούνται να ομολογήσουν, επειδή πολλές φορές έχουν πέσει σε κάποιο παράπτωμα και έλαβαν κάποια κλήση ή πρόστιμο και δεν συμπαθούν αυτά τα παιδιά που είναι δικά μας παιδιά και της διπλανής πόρτας και αγωνίζονται σώμα με σώμα με όλους τους αναρχοεξτρεμιστές με τα κόκκινα λάβαρα και τις μολότοφ με κίνδυνο της σωματικής ακεραιότητας και της ζωής τους.
Τα γεγονότα και οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους και όποιος θέλει βλέπει και ακούει!
Καλό Ξημέρωμα με Υγεία και χαρά!
Χίος 11 Φεβρουαρίου 2021
Λευτέρης Πυκνής

Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.