Κύριε Πρωθυπουργέ γίνε Ηρακλής και κόψε τα κεφάλια της Λερναίας Ύδρας και καθάρισε την κόπρο του Αυγείου από τον αθλητισμό

Πολλές και διαχρονικές είναι οι καταγγελίες από Ολυμπιονίκες για τα όσα εξωφρενικά συμβαίνουν στους κόλπους του Αθλητισμού.

Δεν γνωρίζω πώς και με ποιον τρόπο γίνεται η αναρρίχηση των διαφόρων επιτηδείων ως μέλη του Διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ και με τί γνώσεις και προσόντα διαφεντεύουν τις τύχες στις Εθνικές ομάδες Αθλητισμού.

Ίσως πρέπει να περνούν πρώτα από επισταμένη ιατρική εξέταση από ψυχιάτρους και νευρολόγους εάν έχουν σώας τάς φρένας.

Τα τελευταία νέα γεγονότα που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από καταξιωμένους Ολυμπιονίκες γυναίκες και άνδρες καταδεικνύουν ότι υπάρχει μεγάλη σαπίλα, Μπόχα και δυσοσμία μέσα στην διοίκηση του ΣΕΓΑΣ.

Και δεν μιλάμε για οικονομικές ατασθαλίες που ίσως και να υπάρχουν σε εκατομμύρια ευρώ που διαχειρίζονται για καλύτερη προπόνηση και άνετη διαμονή και διατροφή των πρωταθλητών μας που χύνουν τόνους από ιδρώτα σε προπόνηση με μεγάλη αγωνία είς βάρος της Υγείας τους και στέρηση της προσωπικής ζωής τους για να έρθει η ώρα και η στιγμή που μας κάνουν υπερήφανους όλους τους Έλληνες απανταχού της γης με το μετάλλιο και το δάφνινο στεφάνι της δόξας και της τιμής.

Και φθάσαμε στο σημείο να ακούμε επίσημες καταγγελίες από του στόματος των ίδιων Ολυμπιονικών για σεξουαλική κακοποίηση και σεξουαλική παρενόχληση, καθώς και βίαια και ανάρμοστη συμπεριφορά από το ίδιο μέλος ενώπιον πολλών αθλητών αλλά και μελών του Διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ και να μην λαμβάνεται καμία μέριμνα από τα παρόντα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου.

Ίσως υπάρχει συμπαιγνία και αλληλοκάλυψη παρανομίας.

Και η σιωπή είναι συνενοχή και συμμετοχή σε οποιαδήποτε αποτρόπαια πράξη γίνεται εις βάρος είτε αθλήτριας είτε αθλητού όπως έχουμε δει στο παρελθόν από ορισμένους προπονητές και παράγοντες του αθλητισμού και μικρών ή μεγάλων σωματείων.

Δεν είναι δυνατόν να είμαστε όλοι οι Έλληνες υπερήφανοι για τις νίκες των πρωταθλητών και Ολυμπιονικών μας και να ζητωκραυγάζουμε με τα μετάλλια και τις νίκες τους και να υπάρχει αυτή η μεγάλη σαπίλα, Μπόχα και δυσοσμία από τους υπευθύνους του ΣΕΓΑΣ που βγάζουν όλη την σεξουαλική τους πείνα πάνω στα αλαβάστρινα κορμιά των αθλητριών μας την μεγάλη ώρα και στιγμή που είναι έτοιμες να εισέλθουν στο στίβο των αγώνων για να δώσουν χαρά και ενθουσιασμό και αγαλλίαση ψυχής με την πρωτιά τους.

Υπάρχουν οι λεγόμενοι οίκοι ανοχής ή ενοχής κοινώς μπουρδέλα που είναι και η πραγματική ονομασία τους και να πάνε να πληρώσουν να βγάλουν τα μάτια και τα στραβά τους οι γερομπισμπίκηδες που είναι παππούδες των παιδιών.

Αγαπητέ κύριε Πρωθυπουργέ κόψε κεφάλια εν ανάγκη αν χρειαστεί και φρύδια για ευνουχισμό και παραδειγματισμό για να γίνει εξυγίανση στο λαμπρό χώρο του αθλητισμού.

Να αλλάξει άμεσα η νομοθεσία για όλες τις μορφές βίας που είδαμε σε άλλη μορφή στο μετρό και να λύσουν τα χέρια των δικαστών και εισαγγελέων και να επιβάλουν τις αυστηρότερες ποινές για όλες αυτές τις εγκληματικές ενέργειες και πράξεις.

Ως ένας απλός αθλητής σε αγώνες του ΣΕΓΑΣ της δεκαετίας του 1960 σας παρακαλώ πολύ αυτός ο θεσμός να ξαναβρεί το κύρος και την αίγλη του και να καθαρίσει από την κόπρο του Αυγείου!

 

Χίος, 17 Ιανουαρίου 2021

Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.