Λίτσα Λύκου: ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ η (Γλωσσού) Διευθύντρια των ΚΕΠ Δήμου Χίου

 

 

Συνταξιοδοτήθηκε η (Γλωσσού) Διευθύντρια των ΚΕΠ Δήμου Χίου Λίτσα Λύκου, λόγο γήρατος όπως αναφέρει στον προσκοπικό της λογαριασμό στο facebook.

Πολύτιμη η προσφορά της στην τοπική αυτοδιοίκηση, ολοκληρώνοντας με τη συνταξιοδότησή της, μία επιτυχημένη πορεία ως εργαζόμενη σε αυτήν.

Ένας κύκλος προσφοράς κλείνει… για την Λίτσα και Αποχαιρετά τα κοινά. Όλα αυτά τα χρόνια δεμένοι με τους συναδέλφους της, παρόλες τις αντιξοότητες που θα μπορούσε να είχε συναντήσει στα τοπικά κοινά του τόπου μας, με αγάπη για την κάθε γωνιά του νησιού μας, έφτασε η ώρα να αποχαιρετήσει γνωστούς και άγνωστους της τοπικής κοινωνίας, λόγο Συνταξιοδότησης Γήρατος. Ακόμη και τα τελευταία χρόνια, αυτά του covid που θεωρούνται και τα ποιο δύσκολα, αφού και η ψυχολογία του κόσμου έχει αλλάξει προς το χειρότερο η Λίτσα από την θέση της Διευθύντριας των ΚΕΠ Χίου, στάθηκε στις περιστάσεις δυνατή και μέχρι στιγμής τα έβγαλε πέρα.

Οι συνάδελφοι της μέσα σε κλίμα χαράς αλλά και συγκίνησης, της ευχήθηκαν υγεία πάνω απ’ όλα, να την χαίρεται η οικογένειά της, η ευτυχία και η δημιουργικότητα να συνοδεύουν τον εκτός υπηρεσίας βίο της.

Καλή συνέχεια Λίτσα μου στη ζωή σου και να ρίχνεις και καμία χειμωνιάτικη βουτιά για όλους εμάς τους καλοκαιρινούς διακοσμητές των παραλιών μας.

Φιλικά Π. Κυδωνής

Παρακάτω η αναφορά της κ. Λίτσας Λύκου, στον προσωπικό της λογαριασμό του facebook:

Ένας κύκλος ΕΚΛΕΙΣΕ ένας νέος ΑΝΟΙΓΕΙ!!!!
Από αύριο η πληρωμή μου (όποτε γίνει με το καλό) θα γράφει ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ λόγω ΓΗΡΑΤΟΣ
1/9/1985 με σύμβαση έργου στο Γραφείο Τουρισμού του Δήμου Χίου – 31/12/2021 αποχωρίζομαι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου και αποχαιρετώ αγαπημένους παλιούς και νέους συναδέλφους (μερικούς ούτε που τους ξέρωωω)!! Με κάποιους μπορεί να είχαμε έρθει σε ρήξη πολιτική-συνδικαλιστική αλλά η εκτίμηση και η αγάπη πάντα υπήρχε!!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς για όλα όσα ζήσαμε, με τα πάνω και τα κάτω μας, οι αιρετοί ήρθαν και παρήλθαν αλλά εμείς στο σπίτι μας το ΔΗΜΟ ΧΙΟΥ που τον αγαπήσαμε όντως πολύ!! και ας μην το καταλάβαιναν κάποιοι μικρόνοες δημοτικοί άρχοντες και σύμβουλοι!! Ο πολιτικός και αυτοδιοικητικός μου μέντορας ήταν ο δήμαρχος ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΜΠΑΡΗΣ (ο μόνος που έκανε 3 τετραετίες 1983-1994). Η θητεία του άφησε ανεξίτηλα σημάδια στο Δήμο μας, τον ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕ !!
Kαι για τη μνήμη 1995-1998 ΓΙΩΡΓΗΣ ΒΑΡΚΑΡΗΣ.
1999-2002 ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΝΤΕΛΑΡΑΣ (επί θητείας του <αναβαθμίστηκα> από το Γραφείο Τουρισμού που είχα προσληφθεί 1985 2001- τέλος 2002 στα δημοτολόγια να βγάζω πιστοποιητικά, κάτι που με ωφέλησε στην πολιτική μου ανέλιξη διότι έγινε πασίγνωστο το χαμόγελό και η εξυπηρέτησή μου στους δημότες της Χίου οπότε αμέσως μετά εκλέχθηκα 2 τετραετίες Νομαρχιακή Σύμβουλος ως και Αντινομάρχης το 2010 με Νομάρχη δύο τετραετιών τον ΠΟΛΎΔΩΡΟ ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΔΗ.
2003-2006 ΜΑΡΚΟΣ ΜΕΝΗΣ οπότε και επέστρεψα στον Τουρισμό.
2007-2010 ΠΑΝΤΕΛΉΣ ΒΡΟΥΛΗΣ όπου το 2010 εκλέχθηκα 1η σε ψήφους περιφερειακή σύμβουλος Β΄Αιγαίου στην νεοεκλεγείσα Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση Β Αιγαίου με ΝΑΣΟ ΓΙΑΚΑΛΗ και γεωγραφικό Αντιπεριφερειάρχη ΚΩΣΤΑ ΓΑΝΙΑΡΗ.
2011-2014 ΠΟΛΥΔΩΡΟΣ ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΔΗΣ.
2014-2019 ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΒΟΥΡΝΟΥΣ
και τέλος 2019- 2023 ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΡΜΑΤΖΗΣ.
Από 2/5/2013 – 24/8/2015 υπηρέτησα ως Προϊσταμένη Δ/νσης στην Πρόνοια και 25/8/2015 ως 31/12/2021 (ως σήμερα δηλαδή) Προϊσταμένη Δ/νσης ΚΕΠ ΔΗΜΟΥ ΧΙΟΥ.
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στα παιδιά που ήταν κάτω από τις φτερούγες μου, ήμουν γλωσσού, ντόμπρα, αυστηρή όταν έπρεπε αλλά και δίκαιη και μου το αναγνωρίζουν όλοι!! Στόχος μου πάντα ήταν η καλύτερη εξυπηρέτηση των ξένων επισκεπτών, Ελλήνων και μη αρχικά στα 25 χρόνια της θητείας μου στον τουρισμό και μετά όλων των πολιτών του Δήμου μας. Μεγάλη μου τιμή ότι από όπου πέρασα παρά το δυναμικό και φασαριαζόδικο του χαρακτήρα μου είχα άριστη συνεργασία με τα <παιδιά μου> γιατί έτσι έβλεπα τους συνεργάτες μου!!! ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΊΨΕΤΕ αλλά θα περνώ να σας φωνάζω και να σας ταρακουνώωωω.
ΤΩΡΑ ΑΝΑΛΑΜΒΆΝΩ ένα νέο ρόλο ίσως και τον πιο δύσκολο της ζωής μου ως 3η ηλικία, το ρόλο της ΓΙΑΓΙΑΣ που δεν υπάρχει πιο τιμητικός από αυτόν (θα παραμείνω κοριτσάκι χαμογελαστό) ΓΙΩΡΓΟ ΛΥΚΟ τρέμε που θα με έχεις στο κεφάλι σου επί 24ώρου βάσης!!!
Βέβαια θα είμαι στη διάθεση όλων όπως γνωρίζετε φιλαράκια μου εδώ μέσα και έξω από εδώ όπου μπορώ να δώσω τα φώτα μου και τη βοήθειά μου
ΗΜΟΥΝ ΕΙΜΑΙ και θα ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ το Λιτσάκι σας.
Κ Α Λ Η ~~ Χ Ρ Ο Ν Ι Α και 2022 ευχές από καρδιάς για τον καθένα σας

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.