Λαϊκή Συσπείρωση Βροντάδου: Συνεχίζουμε!

Ευχαριστούμε τις δημότισσες και τους δημότες του Βροντάδου που στήριξαν με την ψήφο τους το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Βροντάδου, δίνοντάς μας δύο έδρες στο Τοπικό Συμβούλιο.

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν, παρά τις προσπάθειες που έγιναν, από γνωστούς παλαιοκομματικούς κύκλους, να παρουσιαστεί ως μοναδικό το λεγόμενο «ανεξάρτητο» ψηφοδέλτιο.

Με αυξημένη δύναμη και στο Τοπικό Συμβούλιο Βροντάδου είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στην υποχρέωση που μας έχει ανατεθεί, δηλαδή να αναδείξουμε όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους δημότες του Βροντάδου και να διεκδικήσουμε δυναμικά λύσεις σε αυτά.

Στόχος μας δεν είναι να υπηρετήσουμε λογικές ανάθεσης και διαχείρισης, αντίθετα να γίνει το Τοπικό Συμβούλιο ο φορέας εκείνος που θα κινητοποιεί τους δημότες σε ενεργή συμμετοχή στα κοινά, θα αγωνίζεται για τις λαϊκές ανάγκες, διεκδικώντας τη διαμόρφωση πολιτικών από όλους για όλους και κυρίως τους αδύναμους.-

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.