ΛΑ.Σ: Με το μαστίγιο απαντά η κυβέρνηση της ΝΔ στα αδιέξοδα που η πολιτική της δημιουργεί στο προσφυγικό μεταναστευτικό

Τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για το προσφυγικό – μεταναστευτικό,  είναι απαράδεκτα και αντιδραστικά.

Κλιμακώνουν την καταστολή στα θαλάσσια και χερσαία σύνορα, ακόμη και με στρατιωτικά μέσα, θέτοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές . Γνωρίζουμε από το παρελθόν τις διάφορες απωθήσεις και τα αποτελέσματα τους με πνιγμένους πρόσφυγες και μετανάστες. Ποιο ρατσιστικό και φασιστικό εσμό χαϊδεύει η κυβέρνηση της ΝΔ;;

Και  στο εσωτερικό όμως  της χώρας, κλιμακώνεται η κατάσταση με τη γενίκευση της φυλάκισης, που γίνεται ο κανόνας για τη μεταχείριση προσφύγων και μεταναστών.

Με το στήσιμο των ΠΡΟΚΕΚΑ που συνεχίζουν την πολιτική ΣΥΡΙΖΑ, με τις διατάξεις για πλήρη στέρηση του δικαιώματος αίτησης ασύλου από όσους δεν έχουν το λεγόμενο προσφυγικό προφίλ, για αλλαγή των κριτηρίων “ευαλωτότητας” που είχε επιχειρήσει και ο ΣΥΡΙΖΑ και ισοδυναμούν με περισσότερο εγκλωβισμό στα νησιά, με την κατάργηση της έφεσης , με τις απελάσεις με το παραμικρό, μπαίνει σε εφαρμογή η πολιτική αφού δεν μπορώ να σας σταματήσω , συμμετέχοντας στο έγκλημα του ΝΑΤΟ και της ΕΕ στη μέση Ανατολή, θα σας κάνω το βίο αβίωτο, θα μετατρέψω τη χώρα και τα νησιά σε αποκρουστικό Νταχάου για να μην έρχεστε!

Τώρα να πάρει πίσω η κυβέρνηση τα αντιδραστικά και απάνθρωπα  μέτρα. Να κλείσει η ΒΙΑΛ, η Μόρια και όλα τα hotspots των νησιών. Όχι στη συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας που εγκλωβίζει ανθρώπους στα νησιά. Να μεταφερθούν οι πρόσφυγες και μετανάστες σε αξιοπρεπείς δομές φιλοξενίας της ηπειρωτικής Ελλάδας και στις χώρες πραγματικού προορισμού τους, ενάντια στο Δουβλίνο και όλες τις Οδηγίες και Συμφωνίες της ΕΕ. Σεβασμός των δικαιωμάτων των προσφύγων που προβλέπει η Συνθήκη της Γενεύης. Σεβασμός των δικαιωμάτων των αιτούντων άσυλο και των μεταναστών.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.