ΛΑ.Σ.: Μια απάντηση στον κ. πρόεδρο της ΔΕΥΑΝΧ

 

Μόνιμη  καραμέλα για τον κ. Μυριαγκό  είναι ότι η ΛΑΣ δεν  έχει προτάσεις και αρέσκεται μόνο σε καταγγελίες. Μα ακόμα και σε αυτή την απάντηση  που δίνει για τις αφαλατώσεις κρύβει τα μισά στοιχεία.

Να του θυμίσουμε ότι όταν ανέλαβε  και ζήτησε προτάσεις από όλες τις παρατάξεις είμαστε  από εκείνους που υπέβαλαν  ολοκληρωμένο κατάλογο  με έργα, ρεαλιστικά και υλοποιήσιμα.

Αλλά αυτά δεν βρίσκονται  μέσα στη βεντάλια των σχεδιασμών του κ. προέδρου.

Ξεχνά κάθε φορά  ότι ο ρόλος των αντιπολιτεύσεων είναι η κριτική  -ασχέτως αν το ονομάζει καταγγελία-, στην διοίκηση που ασκεί ο κάθε φορέας που διοικεί.

Ξεχνά ότι εκείνος διοικεί, και αμείβεται αδρά, για φέτος ψηφίστηκαν  20.000€ αμοιβή προέδρου ΔΕΥΑΝΧ, και  γι αυτό καλεί τις αντιπολιτεύσεις να αναλάβουν  μέρος της διοίκησης.Το Τ.Σ. της Βολισσού  για την μελέτη του βιολογικού,  τις αντιπολιτεύσεις να μοιραστούν  τομείς της διοίκησης της ΔΕΥΑΧ και διάφορα άλλα , πρωτοποριακά για τον κ. πρόεδρο.

Κρύβεται πίσω από το κατά το δικό του δοκούν  στις ερμηνείες  διατάξεων και νόμων , αναφερόμενος  μόνο σε ότι τον συμφέρει, διαστρεβλώνοντας αλήθειες και νομίζει ότι έτσι ασκεί διοίκηση.

Διοίκηση μπορεί  να μην έχουμε ασκήσει  αλλά ας μην μας κουνά το δάκτυλο, γιατί δυστυχώς για εκείνον, γνωρίζουμε πώς ασκείται και αυτό δείχνουν τα χρόνια λειτουργίας μας μέσα στον δημόσιο τομέα λόγω της εργασίας μας.

Αλλά αν είμαστε σαν κι εσάς, να πηγαίνουμε από μια παράταξη στην  άλλη, κυρίως για ίδιον όφελος- γνωριζόμαστε κ. Μυριαγκέ-, θα ασκούσαμε κι εμείς διοίκηση  και φυσικά καλύτερη από την δική σας.

Απλά οι αξίες  και οι αρχές μας δεν είναι περιφερόμενες.

Μάλλον ο κ. πρόεδρος,  δεν άσκησε ποτέ ορθή και χρηστή διοίκηση  γι αυτό   έχουμε τα σημερινά φαινόμενα που  εκθέτουν τον ίδιο αλλά και την Δ.Α. που τον καλύπτει.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.