Λειτουργεί Κέντρο Συμβουλευτικής Στήριξης Γυναικών στον Δήμο Χίου

Στο Δήμο Χίου λειτουργεί Κέντρο Συμβουλευτικής Στήριξης Γυναικών, το οποίο στελεχώνεται από Κοινωνιολόγο, Ψυχολόγο, Κοινωνική Λειτουργό και Νομικό.

Στο Κέντρο μπορούν να απευθύνονται γυναίκες θύματα βίας, καθώς και  γυναίκες που υφίστανται πολλαπλές διακρίσεις π.χ άνεργες, μονογoνείς, ΑΜΕΑ, πρόσφυγες, μετανάστριες, γυναίκες με χρόνιες παθήσεις κ.α., στις οποίες παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες, όπως ψυχοκοινωνική στήριξη, νομική και εργασιακή συμβουλευτική.

Με αφορμή την 25η Νοεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών, το Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών του Δήμου Χίου διοργανώνει για δεύτερη φορά Έκθεση Γυναικείων Δημιουργιών. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο ΟΜΗΡΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΙΟΥ από Τρίτη 27  Νοεμβρίου 2018 έως και Παρασκευή 30  Νοεμβρίου 2018.

Δεδομένου ότι ο αριθμός των συμμετεχουσών θα είναι περιορισμένος καλούνται οι ενδιαφερόμενες γυναίκες που ασχολούνται με χειροποίητες δημιουργίες και επιθυμούν να τις εκθέσουν, να επικοινωνήσουν έως την Παρασκευή 19-10-2018 από 8:00π.μ έως 15:00μ.μ, στo τηλέφωνο 22713 50040 και 2271351933 ή στο e-mail: womanaid@outlook.com για να δηλώσουν συμμετοχή.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.