Λευκάθια και Μαρίνα στην ατζέντα της συνάντησης τοπικού Βολισσού και Δημοτικής Αρχής

Στο επίκεντρο της συνάντησης των μελών του Τ.Σ Βολισσού(Γιάννη Μαδιανό και Οδυσσέα Κοκκινάκη) με τον Δήμαρχο Χίου Σταμάτη Κάρμαντζη, τον Αντιδήμαρχο Βόρειας Χίου Ισίδωρο Ντομάτα και το Σύμβουλο του Δημάρχου σε θέματα Αμανής Νίκο Αγραφιώτη, ήταν το θέμα της ολοκλήρωσης της Μαρίνας των Λιμνιών, της αποκατάστασης του δρόμου στα Λευκάθια καθώς και της κατασκευής Μονάδας Βιολογικού Καθαρισμού στη Βολισσό.

Τα μέλη του Τ.Σ ενημερώθηκαν για την επιτυχή παρέμβαση του δημάρχου στο αρμόδιο υπουργείο προκειμένου να «επιταχυνθεί» η διαδικασία ηλεκτρονικής δημοπράτησης του έργου της κατασκευής της Μαρίνας Λημνιών (η οποία είχε κολλήσει στις γραφειοκρατικές καλένδες ).

Στη συνάντηση συζητήθηκε και το θέμα της αποκατάστασης του δρόμου στα Λευκάθια, που υπέστη ζημιές λόγω της πρόσφατης κακοκαιρίας οι οποίες ήδη αποκαταστάθηκαν αφού από την προηγούμενη εβδομάδα συνεργεία του δήμου υπό την επίβλεψη του αντιδημάρχου Βόρειας Χίου Σιδερή Ντομάτα αποκατέστησαν προσωρινά τις ζημιές για να διευκολύνουν τη διέλευση των οχημάτων. Μόλις ολοκληρωθεί η μελέτη ο δρόμος θα στρωθεί με τσιμέντο για να διεξάγεται με ασφάλεια η κυκλοφορία των οχημάτων.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.