Λευτέρης Πυκνής προς ανεμβολίαστους : “Εμβολιαστείτε για την ανοσία !!!”

 

Καλημέρα Φιλαράκια μου Ελληνίδες και Έλληνες απανταχού Γης … Με μεγάλη μου χαρά σας ανακοινώνω και σας προβάλλω σε φωτογραφίες τους εμβολιασμούς μου για την πανδημία του Κορωνοϊού σταδιακά από τις 26 Μαΐου 2021 την πρώτη δόση, στις 16 Ιουνίου 2021 την δεύτερη δόση, στις 13 Δεκεμβρίου 2021 την Τρίτη δόση και σήμερα 14 Απριλίου 2022 την Τέταρτη δόση ή όπως λέγεται “αναμνηστική ” !
Σε όλους τους εμβολιασμούς μου δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα ούτε καμιά ενόχληση όπως συνέβη και σήμερα στην τέταρτη δόση !
Θέλω να επισημάνω όμως ότι από την πρώτη μέρα της πανδημίας αποφεύγω τους κλειστούς χώρους και τον συνωστισμό και όταν χρειάζεται πάντοτε φοράω την μάσκα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο και να κοιμάμαι με ηρεμία!
Δεν έχει χρειαστεί μέχρι σήμερα να κάνω κανένα self test γιατί δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα υγείας και είμαι υγιέστατος !
Πέρσι στις 30 Ιουνίου 2021 που χρειάστηκε να ταξιδέψω με αεροπλάνο δεν ήταν απαραίτητο το self test αλλά με την επίδειξη της βεβαίωσης του δεύτερου εμβολιασμού!
Είμαι φανατικός οπαδός του εμβολιασμού γιατί από την αρχή κατάλαβα, με τις όποιες γνώσεις έχω, ότι το μοναδικό φάρμακο για την προστασία από τον Κορωνοϊό ήταν και είναι ο εμβολιασμός!
Σήμερα είμαι σε ηλικία 75 χρονών και μόλις χθες άνοιξε η πλατφόρμα, άμεσα πήγα σήμερα και έκανα την τέταρτη δόση στο Γενικό Σκυλίτσειο Νοσοκομείο της Χίου χωρίς φόβο αλλά με πλήρη σιγουριά ότι δεν υπάρχει καμία παρενέργεια όπως μερικοί μερικοί δυστυχώς διαδίδουν από τον φόβο τους αλλά και άλλοι από πολιτική και κομματική σκοπιά για να δημιουργήσουν αναμπουμπούλα στους πολίτες!
Σας γνωρίζω ότι έχουν περάσει τρεις ώρες από την στιγμή που έκανα την τέταρτη δόση του Εμβολίου και δεν μού παρουσιάστηκε καμία ενόχληση ούτε κανένα πρόβλημα υγείας!
Γι΄αυτούς ακριβώς όλους τους λόγους συνιστώ σε όλους σας να πάτε να εμβολιαστείτε για να αποκτήσετε Ανοσία και να μην υπάρχει φόβος να κολλήσετε Κορωνοϊό .. .αλλά…ακόμη και αν τύχει και κολλήσετε, να τον περάσετε ελαφρά ή όπως λέμε, εξ απαλών ονύχων, χωρίς παρατράγουδα!
Καλημέρα Φιλαράκια μου Ελληνίδες και Έλληνες απανταχού Γης και εύχομαι ειρήνη και αισιοδοξία και καλή λευτεριά από την πανδημία!
Χίος 14 Απριλίου 2022
Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.