Λιμενικοί Χίου: Παράκληση για τον συνάδελφο τους

Παράκληση πραγματοποιήθηκε στο Μητροπολιτικό ναό της Χίου σήμερα στις 12:00 για τον 43χρονο Λιμενικό με καταγωγή από τον Βόλο, που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και έχει υπηρετήσει στο Λιμεναρχείο της Χίου για πολλά έτη, ενώ η σύζυγός του κατάγεται από το νησί μας .

Σύσσωμοι οι συνάδελφοί του κατέκλυσαν τον Μητροπολιτικό ναό στην παράκληση που πραγματοποίησε ο Παπά Γιάννης Μούσας για να προσευχηθούν.

Ο 43χρονος μετά από αδιαθεσία που ένιωσε πριν από δύο εβδομάδες περίπου στην οικία του, μεταφέρθηκε στο Σκυλίτσειο Νοσοκομείο της Χίου και στην συνέχεια επειγόντως στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών (ΝΝΑ), όπου νοσηλεύεται μέχρι και αυτήν την ώρα.

Τα Μ.Μ.Ε του ΑΝΤ1 Αιγαίου και της Εφημερίδας Χιώτικης Διαφάνειας εύχονται ταχεία ανάρρωση στον 43χρονο Λιμενικό και να επιστρέψει σύντομα στην οικογένεια του και τα καθήκοντά του στο σκάφος της δύναμης του Λιμεναρχείου Χίου.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.