Λουκέτο στην Χίο

Τρομερά και φοβερά πράγματα διαδραματίζονται στην Χίο. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το Ιωνικό κολυμβητήριο του νησιού σφραγίζεται. Μπαίνει λουκέτο την ερχόμενη εβδομάδα. Ουδείς ασχολείται με τις υποχρεώσεις των δύο ομάδων του νησιού, του ΝΟΧ και της ΠΕΚΕΒ στα πρωταθλήματα της Α1 και Α2 κατηγορίας υδατοσφαίρισης ανδρών, όπως επίσης και με τις υποχρεώσεις των άλλων τμημάτων του υγρού στίβου στο νησί της μαστίχας.

Το κολυμβητήριο επρόκειτο να κλείσει αργότερα, αλλά η σύμβαση με τον εργολάβο οδηγεί σε αυτό το αδιέξοδο.

Να σημειωθεί ότι στον ίδιο χώρο, εκτός από την κλειστή πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων, υπάρχει μία ανοικτή κολυμβητική δεξαμενή 33 μέτρων, ιδανική για κολύμπι και πόλο, η οποία παραμένει ανεκμετάλλευτη εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα. Αντί δηλαδή οι ιθύνοντες Να φροντίσουν – πριν κλείσουν το μεγάλο κολυμβητήριο – για την εύρυθμη λειτουργία της μικρής πισίνας, οδηγούν σε αδιέξοδα όλους τους αθλητές, τους γονείς τους και φυσικά όλους όσους υπηρετούν τα αθλήματα του υγρού στίβου στην Χίο.

Το εντυπωσιακό είναι ότι τα έργα δεν προχώρησαν τα δύο τελευταία χρόνια εν καιρώ πανδημίας, όταν δηλαδή λόγω υγειονομικών πρωτοκόλλων δεν υπήρχαν αγωνιστικές δραστηριότητες. Το γεγονός θεωρείται απαράδεκτο, όπως απαράδεκτα είναι όλα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα.

Pisina.net

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.