Λυρική πανδαισία στις Οινούσσες από τους μουσικούς του Julius Stern Institute του Βερολίνου και τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Χίου

Το Γυμνάσιο Οινουσσών γέμισε μελωδίες και ήχους κλασσικών τραγουδιών χάρη στους μουσικούς από το Julius Stern Institute του Βερολίνου και τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Χίου στο πλαίσιο του 8ου Μουσικού Φεστιβάλ Χίου.

Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Γ. Δανιήλ δήλωσε: “Εξαίσιες μουσικές συνθέσεις μεγάλων κλασσικών αποδόθηκαν από τους νεαρούς μουσικούς με άδολη ευαισθησία και σπάνια πιστότητα. Μια γιορτή της μουσικής, μοναδική και ανεπανάληπτη, αφιέρωση στον μαθητικό κόσμο της ακριτικής Αιγνούσας, που υποδέχθηκε και χειροκρότησε θερμά τους εφήβους μουσικούς.

Αξίζουν συγχαρητήρια και θερμές ευχαριστίες στην Olga Holdorff Μυριαγκού και στον Λευτέρη Βενιάδη, τους θεμελιωτές και οραματιστές του επιτυχημένου μουσικού θεσμού της πατρίδας μας, του Chios Music Festival.

Ευχαριστούμε θερμά το Μουσικό Σχολείο Χίου για την πρόθυμη συμμετοχή του στην συναυλία των Οινουσσών και οπωσδήποτε τη Διεύθυνση και την συνοδό Prof. Anita Rennert για τον συντονισμό και την παρουσίαση του Ινστιτούτου Julius Stern, του Πανεπιστημίου των Τεχνών στο Βερολίνο.

Ως ανεκτίμητο δώρο θα κρατήσουμε στην καρδιά μας την σημερινή μουσική συναυλία εμπνεόμενοι να προσφέρουμε στα παιδιά μας κι άλλες πολλές και ξεχωριστές εμπειρίες.”

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.