Λ. Μπλάτζιος « ‘Έγιναν λάθη και χάσαμε την Περιφέρεια»

 

 

 

Την παραδοχή ότι τόσο Κεντρικά η ΝΔ όσο και  στο νησί μας έκανε  πολλά λάθη κατά την περίοδο των αυτοδιοικητικών εκλογών με αποτέλεσμα να χάσει την Περιφέρεια , έκανε  ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Χίου Λευτέρης Μπλάτζιος, στην εκπομπή «Καλημέρα με τον ΑΝΤ1» του Κώστα Κυδώνη.

Ο κ. Μπλάτζιος  υπογράμμισε ότι πρέπει να αναζητηθούν οι λόγοι που οδήγησαν στην ήττα ενώ παραδέχθηκε ότι η στενή σύνδεση του Αλκιβιάδη Στεφανή με την Κυβέρνηση, τους υπουργούς και Βουλευτές, στοίχισαν στον ίδιο αλλά και στον συνδυασμό. «Αντί να αφήσουμε την προσωπικότητα του αρχηγού να λάμψει εμείς πέσαμε πάνω του. Τον πνίξαμε».

Παράλληλα ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ σχολίασε και την παραίτηση της κας Ζαννίκου τονίζοντας ότι έγινε δύο ημέρες μετά το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών και αυτό προκαλεί εύλογα ερωτήματα ως προς την σκοπιμότητά της « Αφού τόσα χρόνια δεν ήταν ευχαριστημένη γιατί δεν παραιτούνταν; Γιατί δεν έφευγε παρά μόνο διάλεξε δύο ημέρες μετά τις εκλογές να το πράξει. Αυτό σημαίνει ότι κάτι επιδιώκει. Η συγκεκριμένη επιθυμούσε να ικανοποιήσει το εγώ της. Τέτοιοι άνθρωποι δεν έχουν θέση στη νομαρχιακή. Γενικά άτομα με έπαρση δεν συνάδουν με τις αξίες που πρεσβεύει το κόμμα της ΝΔ».

Τέλος ο κ. Μπλάτζιος δήλωσε ότι είναι ανοικτός να συνεργαστεί με όλους τους εκλεγμένους για το καλό του τόπου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.