Λ. Πυκνής: Να υλοποιήσουν έργα αντί να τρώγονται σαν τον σκύλο με την γάτα όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι!

 

Εδώ και πολλά χρόνια όπως φαίνεται στην φωτογραφία υπάρχει στην συμβολή των οδών Ναυάρχου Παύλου Κουντουριώτη και Ιάσωνα Καλαμπόκα εκεί που αρχίζει η οδός ΒΕΡΙΤΤΗ ,το άχρηστο πλέον  εγκαταλελειμένο περίπτερο της οικογένειας Μπαράκου πού είναι και ιδιοκτησίας τους!

Έχω γράψει ξανά και ξανά πολλές φορές και από ραδιοφώνου για τά μεγάλα προβλήματα που δημιουργεί το εν θέματι περίπτερο στην ορατότητα και την κυκλοφορία των οχημάτων καθώς εμποδίζει το να δει ο κάθε διερχόμενος οδηγός και από τις δύο κατευθύνσεις πηγαίνοντας προς στην Νότια Χίο στο σημείο αυτό που υπάρχει το ερειπωμένο και ετοιμόρροπο περίπτερο με αποτέλεσμα να γίνεται πολλές φορές μποτιλιάρισμα και τροχαία ατυχήματα!
Εκτός αυτού όταν υπάρχει κακοκαιρία με βροχή και δυνατούς ανέμους μπορεί να ξεκολλήσει κανένα κομμάτι και να κτυπήσει διερχόμενους πολίτες!
Νομίζω ότι δεν έχει δοθεί η δέουσα και πρέπουσα σημασία και το ενδιαφέρον από τις εκάστοτε δημοτικές αρχές να τα βρουν με τους ιδιοκτήτες και να γίνει μία κάποια απαλλοτρίωση της παράγκας του Καραγκιόζη και να ανοίξει το τρίγωνο του διαβόλου!
Δεν ξέρω πόσα χρήματα χρειάζεται η όλη διαδικασία για την απαλλοτρίωση, αλλά όταν ακούω καθημερινά από την τρέλα του Δημοτικού συμβουλίου να λένε και να βρίζονται με κατηγορίες για διάφορα κονδύλια και ατασθαλίες και αδιαφάνεια τα παίρνω στο κρανίο γιατί όπως βλέπω και φαίνεται καθαρά όλοι τους ζητούν οφίτσια και προνόμια καθώς και την αυτοπροβολή τους χωρίς να ρωτήσουν το ξενοδόχο δηλαδή τους Χιώτες ψηφοφόρους το πώς τους βλέπουν και τους κακοχαραχτηρίζουν με τα πιο δυσμενή και απαξιωτικά σχόλια!
Εγώ τους λέω κούνια πού τους κούναγε!
Αφήστε τις μαλθακίες και τις ομαδικές προκλήσεις και αντιπαραθέσεις των συνδυασμών σας και κάτσετε τους κώλους σας κάτω και πάνω στα προβλήματα του τόπου μας και φροντίστε να τα λύσετε όπως και αυτό που σάς προβάλλω σήμερα γιατί στις επόμενες εκλογές δεν θα βρίσκετε στην κάλπη ούτε την δική σας ψήφο!
Βάλτε μυαλό προτού να είναι αργά!
Μονοιάστε και παράγεται έργο!
Φροντίστε να γίνει αυτό το έργο και να φύγει η παράγκα του Καραγκιόζη για να μην θρηνήσουμε θύματα!
Χίος 21 Μαΐου 2021 Μεγάλη εορτή  Κωνσταντίνου και Ελένης και εύχομαι
Χρόνια Πολλά με Υγεία και Χαρά σε όλους τους Εορτάζοντες! 
Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιώτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.