Λ. Πυκνής: Τελικά του βγάζω το καπέλο του Αγίου Χίου Ψαρών και Οινουσσών!

του Λευτέρη Πυκνή

Τελικά του βγάζω το καπέλο του Αγίου Δέσποτα Χίου! Μπράβο σ’ όλους που παραβρέθηκαν!

Δεν ξέρω εάν το πρωί γύρω στις 7 π.μ. άκουσε το μήνυμα μου από το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ με τον Χρήστο Κούτρα και τον Γιάννη Ντσούνο που αναφέρθηκε ότι:

Δεν πιστεύω ότι ο Δεσπότης θα τολμήσει με τα μποφόρ που πνέουν να κατέβει στην προκυμαία για να ρίξουν τόν σταυρό! Ο βοριάς φυσομανα και το κύμα αφρίζει! Και θα περιμένουν αύριο να τους πω το τί έγινε! Έχω μια αντιπαράθεση με τον Δέσποτα από την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015 όταν άκουσα με μεγάλη μου έκπληξη μετά το θείο Ευαγγέλιο κάτω από την Ωραία Πύλη του Μητροπολιτικού ναού της Χίου στο κήρυγμα που ακολούθησε να εξοβελίζονται κεραυνοί από στόματος ιερέως διαβάζοντας το κείμενο που του έδωσε ή η Μητρόπολη ή η Αρχιεπισκοπή…. Άκουσον… Άκουσον…!

Ότι ο πολιτικός γάμος είναι πορνεία και τα παιδιά τους να μην βαφτίζονται κ.λ.π.

Άρα ο κάθε Δήμαρχος που τελεί πολιτικούς γάμους είναι ΤΣΑΤΣΑ! Ήταν Κυριακή που κατέβαινε η ΜΌΣΤΡΑ Θυμιανών! Την άλλη μέρα εισερχόμεθα στην Σαρακοστή. Και έγραψα μ’ αυτόν τον τρόπο θα προσελκύσουμε και θα φέρουμε τα νιάτα του τόπου μας κοντά στην Εκκλησία και τον Χριστιανισμό;

Μ αυτόν τον τρόπο κηρύττουμε την Αγάπη την Αλληλεγγύη και την Αδελφοσύνη στο ποίμνιον όπως το ονομάζει η Εκκλησία; Αυτόν τον λόγο εκήρυξε ο Χριστός; Οι γραφές και τα Ευαγγέλια μας λένε τα λόγια του Κυρίου: Αγαπάτε Αλλήλους!

Αν συνεχίσουν κατ αυτόν τον τρόπο και να χαρακτηρίζουν ότι οι γυναίκες και οι άνδρες,τα νιάτα του τόπου μας είναι πόρνες ας τους συγχωρέσει ο μεγαλοδύναμος! Εγώ λέω ότι Λωλός παπάς τους βάφτισε φαίνεται! Εάν σκέφτονται έτσι όλοι οι παπάδες και οι Δεσποτάδες στο τέλος μόνοι τους θα κρέμονται απ’ τις ΚΑΜΠΑΝΕΣ! Περνάμε σαν Έθνος δύσκολους καιρούς που βαλλόμαστε από την εισβολή των λαθρομεταναστών ισλαμιστών και πρέπει να βλέπουμε τα πράγματα με ανοιχτά μυαλά και η ιεροσύνη να εξυχρονιστεί! Εύχομαι την σημερινή Αγία γιορτινή μέρα των φώτων να λάβουν όλοι την Αγία Φώτιση!

Χίος, Φώτα 6 Ιανουαρίου 2020

Λευτέρης Πυκνής

Μαλλιάς Καλλιμασιωτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.