Μάθε παιδί μου γράμματα… Με τέτοια αγραμματοσύνη των συνδικαλιστών της ΟΛΜΕ και της ΕΛΜΕ!

Όταν η εικόνα στο πανό βγάζει μάτι … “ΑΠΕΣΥΡΕ ” που είναι γραμμένο από συνδικαλιστές εκπαιδευτικούς πού υποτίθεται ότι ξέρουν γράμματα και θα διδάξουν τα παιδιά της Ελλάδας μας….
Ας βγάλει ο κάθε πολίτης αυτού του τόπου που έχει τελειώσει το δημοτικό σχολείο τα συμπεράσματα του σε πια χέρια εμπιστευόμαστε την μόρφωση και εν γένει την διαμόρφωση του χαρακτήρα των μαθητών γενικότερα!
Να γιατί δεν θέλουν την ΑΞΙΟΛΌΓΗΣΗ όλοι αυτοί οι αγράμματοι συνδικαλιστές πού ως επί το πλείστον ανήκουν στην ακροαριστερόστροφη κουλτούρα και νομενκλατούρα και δυστυχώς παρασύρουν και διαφεντεύουν όλους τους εκπαιδευτικούς πού έχουν όλα τα εχέγγυα και προσόντα για να διδάξουν και να μάθουν γράμματα στα παιδιά μας, αλλά δεν θέλουν το ανακάτεμα τους με όλους αυτούς τους κρατικοδίαιτους και καρεκλοκένταυρους αγράμματους κηφήνες του δημοσιουπαλληλικού κατεστημένου !
Η μόνη τους δουλειά όλων αυτών των συνδικαλιστών που ανήκουν στην ακροαριστερόστροφη κουλτούρα και νομενκλατούρα είναι το αραλίκι η ξάπλα και η καρέκλα τους στα ινία όλων των συνδικαλιστικών οργανώσεων είτε λέγεται ΟΛΜΕ και ΕΛΜΕ ή ΠΑΜΕ ή ΕΦΚΑ και σε όλους τους τομείς συνδικαλιστών ,όπως π.χ ανακατεύονται σε όλους τους χώρους εργασίας του Δημόσιου τομέα ακόμη και των Συνταξιούχων και τούς ιδιωτικούς υπαλλήλους για να επιπλέουν και να εκβιάζουν υπουργούς και Κυβέρνηση!
Δεν σφάξανε καρεκλοκένταυροι ακαμάτες πού δεν δουλεύετε ούτε εκατό μέρες τον χρόνο και ο Έλληνας φορολογούμενος σας χρυσοπληρώνει για 365 μέρες τζάμπα και βερεσέ για να κάνετε πορείες και διαδηλώσεις καθώς και να συμμετέχετε στις καταλήψεις στα σχολεία και να δημιουργείτε διχασμό και αναμπουμπούλα στην κοινωνία μας!
Φυσικά και δεν θέλετε ” ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ” γιατί θα φανεί η αγραμματοσύνη σας και η ανεπάρκεια για την διδασκαλία των παιδιών μας!
Υπάρχουν πλέον νόμοι της πολιτείας πού όσο και να κτυπάτε κάτω τους κώλους σας θα “Αξιολογηθείτε ” και θα φανεί η ανεπάρκεια σας ως Εκπαιδευτικοί!
Αυτά τα λίγα από την Χίο με πολύ Αγάπη για όλους τούς νομοταγείς Έλληνες απανταχού γης!
Καλό ξημέρωμα και Καλό μήνα!
Χίος 1 Οκτωβρίου 2021
Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.