Μάρθα Καραγιάννη: Σήμερα η κηδεία της – Ποια η τελευταία επιθυμία της

Συγγενείς, φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα θα αποχαιρετήσουν σήμερα, Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου, την Μάρθα Καραγιάννη.

Η κηδεία της αγαπημένης ηθοποιού, που έφυγε από τη ζωή την Κυριακή (18/9) σε ηλικία 82 ετών, θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 το μεσημέρι, στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών.

Στη συνέχεια η σορός της θα φύγει με τη συνοδεία της Ντόρας Δούμα και της Ελένης Σούρα για τη Ριτσώνα, όπου θα γίνει η καύση.

Η τελευταία της εκλιπούσας  ήταν να αποτεφρωθεί. «Εγώ η Μάρθα Καραγιάννη του Χαριλάου και της Δόμνας επιθυμώ όταν φύγω από αυτό τον κόσμο αντί να ταφώ, να καώ», είχε γράψει η ίδια σε ένα χαρτί, το οποίο αρχικά δεν γινόταν δεκτό από τον νόμο εφόσον δεν έχει υπογραφεί από συγγενή πρώτου ή δευτέρου βαθμού.

Τελικά η λύση βρέθηκε και σήμερα τα αγαπημένα της πρόσωπα θα της πουν το τελευταίο «αντίο».

Σημειώνεται ότι επιθυμία της οικογένειάς της είναι αντί στεφάνων, να δοθούν τα χρήματα στο «Σπίτι του ηθοποιού».

Οι τελευταίες στιγμές της Μάρθας Καραγιάννη

Την είδηση του θανάτου της Μάρθα Καραγιάννη επιβεβαίωσε πρώτος ο ψυχίατρος και στενός της φίλος, Δημήτρης Σούρας.

Ο ίδιος συντετριμμένος μίλησε για τις τελευταίες στιγμές της Μάρθας Καραγιάννη και μάλιστα αποκάλυψε ότι άφησε την τελευταία της πνοή ενώ μιλούσε μαζί του στο τηλέφωνο.

Όπως ανέφερε, η φίλη της Ντόρα Δούμα που μένει μαζί της του τηλεφώνησε για να του πει πως δεν είναι καλά. Εκείνος ζήτησε να μιλήσει με την ηθοποιό, του είπε «καλημέρα» και «έφυγε».

«Δυστυχώς η Μάρθα «έφυγε». Τα πράγματα έγιναν ως εξής. Γύρω στη 1 παρά τέταρτο, η Ντόρα η αγαπημένη της φίλη, η αδελφή της, το πιο δικό της πρόσωπο μού τηλεφώνησε για να μου πει ότι βλέπει πως η Μάρθα δεν είναι πολύ καλά. Της είπα να μου μιλήσει, μου είπε «καλημέρα Δημήτρη». Και της απάντησα πως δεν μου φτάνει αυτό. Είπε «κα» και μετά σταμάτησε.

Παίρνω τη Ντόρα που ήταν δίπλα της στο τηλέφωνο και της ζητώ να καλέσει ασθενοφόρο, τα πάντα. Της έδωσα το νούμερο και σε τρία λεπτά με πήρε η Ντόρα ουρλιάζοντας λέγοντάς μου ότι η Μάρθα «έφυγε». Από τότε, είμαστε όλοι δίπλα και είμαστε συγκλονισμένοι. Έφυγε μία μεγάλη πρωταγωνίστρια και για μένα μία σπουδαία φίλη, ένας πολύ δικός μου άνθρωπος. Η Ντόρα είναι σε πολύ κακή κατάσταση. Αυτή δυστυχώς είναι η αναγγελία του θανάτου της Μάρθας Καραγιάννη. Το πιο δυσάρεστο είναι ότι σε μένα έμελλε να υπογράψω το θάνατό της σα γιατρός».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.