Μάσκες… Σχολεία… Παιδιά… Δεν είναι για πολιτική αντιπαράθεση!


————————————————————

Βλέπουμε δυστυχώς το τελευταίο διάστημα να προβάλλονται από τα ΜΜΕ οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας εναντίον της μάσκας στα παιδιά που θα πάνε στο σχολείο από ανεγκέφαλους και επίορκους ακόμη και γιατρούς επαγγελματίες και μάλιστα και Πνευμονιολόγους!
Μπορεί να μην είμαι γιατρός αλλά είμαι γνωστής της στοματικής και λαρυγγοφαρυγγικής κοιλότητας και το τί μέλει γενέσθαι από την μετάδοση της πανδημίας του Κορωνοϊού που ξεκινά από το φάρυγγα και εισέρχεται στους πνεύμονες και στην κυριολεξία τους κάνει κόσκινο!
Δεν είναι δυνατόν ο κάθε πολιτικάντης που θέλει να προβληθεί και να βγει από την αφάνεια είτε αυτή είναι επαγγελματική όπως από ορισμένους αλμπάνηδες γιατρούς βήτα διαλογής που δεν έχουν πελατεία και θέλουν να κάνουν τζάμπα διαφήμιση και δημοσίως γιατί από την ιατρική δεοντολογία απαγορεύεται η οποιαδήποτε διαφήμιση Ιατρικών Γεγονότων και πράξεων παρά μόνο από ιατρικά περιοδικά και συγγράμματα, είτε από αποτυχημένους πολιτικάντηδες συνδικαλιστές που τους έχει ξεχάσει ακόμη και η μάνα τους προσπαθούν να παρασύρουν ανίδεους και ανεγκέφαλους και συνήθως αγράμματους που για διάφορους λόγους προσωπικούς ή από αντιπολιτευτικό μένος επειδή έχασαν τά οφίτσια ή κάποια καρέκλα της ξάπλας και της αραχτής βρήκαν την ευκαιρία να δώσουν το παρόν μέσα στον όχλο αντιδρώντας εναντίον της μάσκας στα παιδιά που θα πάνε αύριο στα σχολεία!
Δεν είναι δυνατόν να κινδυνεύουν ολόκληρες οικογένειες να χάσουν την ζωή τους από το καπρίτσιο του κάθε ανίδεου τελμπεχανά που νομίζει ότι κάνει τον σπουδαίο με το να αντιδρά χορεύοντας, τραγουδώντας και χοροπηδώντας πάνω σε ένα σωρό από μάσκες για να δείξει ότι αντιστέκεται στην κυβέρνηση ενώ οι οδηγίες είναι σαφείς από τους ειδικούς επιστήμονες που τόσους μήνες κατευθύνουν τις προφυλάξεις που λαμβάνονται για την πανδημία του Κορωνοϊού .
Βάλτε μυαλό ανεγκέφαλοι που νομίζετε ότι είστε άτρωτοι, γιατί έτσι και την αρπάξεται και βρεθείτε διασωληνωμένοι δεν σας σώζει τίποτα γιατί εάν έχετε προσέξει από τους διασωληνωμένους ελάχιστοι είναι αυτοί που επιβιώνουν και μάλιστα και αυτοί έχουν τεράστια προβλήματα υγείας!
Εύχομαι να υπάρξει σωφροσύνη, υπευθυνότητα και σοβαρότητα για το καλό της ανθρωπότητας και της κοινωνίας μας!
Καλό ξημέρωμα και Φροντίστε όλοι Μάσκες για παιδιά και εκπαιδευτικούς σε κλειστούς χώρους του σχολείου!

Χίος 13 Σεπτεμβρίου 2020
Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.