Μέτρα τάξης κατά την διεξαγωγή του αγώνα 5ο Chios Women’s Run

Την Κυριακή 17η Μαρτίου 2019 από ώρα 10:55 ως 12:20, η παραλιακή οδός του Κεντρικού Λιμένα Χίου και συγκεκριμένα το ρεύμα κυκλοφορίας από την πύλη του Ναυτικού Ομίλου Χίου (οδός Κόκκαλη) ως το κτίριο του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου (οδός Νεωρείων), θα παραμείνει κλειστό, με σκοπό την ασφαλή χρήση από τον ιδιαίτερα αυξημένο αριθμό συμμετεχόντων στον Αγώνα 5ο Chios Women’s Run.

Σε περιπτώσεις εκτάκτου ανάγκης θα επιτρέπεται η διέλευση οχημάτων Πυροσβεστικής, Αστυνομίας κλπ κατά τις συγκεκριμένες προαναφερθείσες ώρες.
Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου αναλαμβάνει την υποχρέωση λήψης των απαραίτητων μέτρων τάξης σε περιοχή ευθύνης του για υλοποίηση των ανωτέρω, ενώ σε περιπτώσεις που κριθεί από την Υπηρεσία, για λόγους ασφάλειας της κυκλοφορίας πολιτών και οχημάτων, τα ανωτέρω μέτρα τάξης θα τροποποιούνται ή και
θα ακυρώνονται.

Οι ιδιοκτήτες Εταιρειών ενοικίασης οχημάτων, ΤΑΞΙ, τουριστικών πρακτορείων, ΚΤΕΛ, παρακαλούνται για τη διάθεση προσφοράς προς την εξυπηρέτηση του συμπολίτη και την κοινωνική ευθύνη που τους αντιστοιχεί σε περίπτωση που επιδείξουν αρνητική συμπεριφορά ως προς την ταχύτερη εξυπηρέτηση του
επιβάτη και των οχημάτων , τις μέρες αυτές που η κίνηση είναι στο αποκορύφωμά της.

Η Διεύθυνση Αστυνομία Χίου/Τμήμα Τροχαίας Χίου παρακαλείται όπως συνδράμει, όπου αυτό απαιτηθεί, στην εκτροπή των οχημάτων καθώς και στην αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας” αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Λιμενάρχης Χίου, Ειρήνη Αργύρη.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.