Μέτρα τάξης λόγω έργων στην Χερσαία Ζώνη Λιμένα

Την Δευτέρα 02-08-2021 και Τρίτη 03-08-2021, τμήμα της παραλιακής οδού του Κεντρικού Λιμένα Χίου στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση από Τελωνείο προς ξενοδοχείο Χανδρή και συγκεκριμένα από το σημείο που βρίσκεται το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος  «Ούζο Κακίτσης» έως και Κανάρη, θα παραμείνει κλειστό λόγω έργων επί του οδοστρώματος, με σκοπό την ασφάλεια  των πολιτών και των οχημάτων που κάνουν χρήση.  Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την οδό Λάδης. Οι ώρες που θα παραμείνει κλειστό το ανωτέρω τμήμα του ρεύματος κυκλοφορίας θα είναι από την 07:00 και μέχρι ώρα 15:00.  

Επισημαίνεται ότι σε περιπτώσεις εκτάκτου ανάγκης θα επιτρέπεται η διέλευση ασθενοφόρων, οχημάτων Πυροσβεστικής, Αστυνομίας, Λιμενικού κλπ κατά τις ανωτέρω ώρες της μονοδρόμησης.

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου αναλαμβάνει την υποχρέωση λήψης των απαραίτητων μέτρων τάξης σε περιοχή ευθύνης του για υλοποίηση των ανωτέρω, ενώ σε περιπτώσεις που κριθεί από την Υπηρεσία μας για  λόγους  ασφάλειας της κυκλοφορίας πολιτών και οχημάτων, τα ανωτέρω  μέτρα τάξης θα τροποποιούνται ή θα ακυρώνονται.

Οι οδηγοί παρακαλούνται όπως τις ανωτέρω ώρες να αποφεύγουν τις άσκοπες  μετακινήσεις από και προς το συγκεκριμένο τμήμα της οδού.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.