Μέχρι 23 Φεβρουαρίου οι δηλώσεις ζημίας από χαλαζόπτωση

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα έπληξαν το νησί μας την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου, δημιουργώντας προβλήματα κυρίως στην Αγία Ερμιόνη, στον Καρφά και στον Κάμπο. Μηχανήματα της Πολιτικής Προστασίας του δήμου Χίου αλλά και προσωπικό έχουν συνδράμει στο δύσκολο έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και επιχείρησαν όπου παραστεί ανάγκη.

Ο αντιδήμαρχος καθημερινότητας, Αγίου Μηνά-Καμποχώρων κ. Νίκος Καρασούλης μαζί με τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο Πολιτικής Προστασίας κ. Γεώργιο Ζώα, βρέθηκαν στις πληγείσες περιοχές, διαπιστώνοντας τις ζημιές που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία. Ενημερώθηκαν οι πολίτες του νησιού που έχουν πληγεί από τις έντονες βροχοπτώσεις ότι για να αποζημιωθούν θα πρέπει να έχει γίνει καταγραφή της ζημιάς από την πυροσβεστική υπηρεσία και εν συνεχεία μπορούν να καταθέσουν αίτηση στο πρωτόκολλο του Δήμου Χίου, μέχρι και την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024 στους κάτωθι ανταποκριτές κατά τις εργάσιμες ημέρες (Ώρα 09:00 έως 11:00) ή τηλεφωνικά.

  1. Τσουρούς Ιωάννης – Καστρομηνά (τηλ. 22713-50081)
  2. Δήμητρα Λαγούδη – Καστρομηνά (τηλ. 22713-50082)

Για την υποβολή της Δήλωσης καταβάλλεται τέλος εκτίμησης 0,10 λεπτά ανά δέντρο.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.