Μήνυμα Δημάρχου για τον εορτασμό των Ενόπλων Δυνάμεων

Χαρμόσυνο μήνυμα αποστέλλει ο Δήμαρχος Χίου, Σταμάτης Κάρμαντζης για τον διπλό εορτασμό, σήμερα 21 Νοεμβρίου, καθώς δοξάζονται τα Εισόδια της Θεοτόκου, αλλά τιμώνται παράλληλα και οι Ένοπλες Δυνάμεις. Πιο συγκεκριμένα δηλώνει ότι:

“Και φέτος με λαμπρότητα τιμούμε τη διπλή μεγάλη εορτή της 21ης Νοεμβρίου. Η χριστιανοσύνη με ευλάβεια εορτάζει τα Εισόδια της Θεοτόκου, ενώ παράλληλα τιμούμε και τις Ένοπλες Δυνάμεις της Πατρίδας μας. Η Παναγία, Υπέρμαχος Στρατηγός, διαχρονικά προστατεύει το έθνος μας και τη χώρα μας. Οι Ένοπλες Δυνάμεις μας ως ακοίμητοι φρουροί και υπερασπιστές μας αποτελούν ένα ξεχωριστό εθνικό σύμβολο που μας γεμίζει με περηφάνια, η οποία πηγάζει από το αίσθημα ασφάλειας που νιώθουμε ως πολίτες. Η προσφορά και το έργο των ανδρών και γυναικών που υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις αναγνωρίζονται απόλυτα από τον ελληνικό λαό και όλοι είμαστε ευγνώμονες για το ζήλο, την αφοσίωση και την αυταπάρνηση με την οποία επιτελούν το έργο τους.
Χρόνια Πολλά! Ζήτω οι ένοπλες Δυνάμεις μας!”

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.