Μήνυμα Δημάρχου Χίου για την Έναρξη της Νέας Σχολικής Χρονιάς

Αγαπητά μας παιδιά,

 

Έφτασε και φέτος η ώρα για να ηχήσει το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς! Εύχομαι από καρδιάς το νέο αυτό ξεκίνημα να είναι γεμάτο αισιοδοξία και διάθεση για μάθηση και πρόοδο. Οπωσδήποτε χρειάζεται προσπάθεια για την κατάκτηση του αγαθού της μόρφωσης καθώς τίποτε δεν χαρίζεται αλλά τα πάντα κερδίζονται. Με βασική μας προτεραιότητα την παιδεία ο Δήμος και οι Σχολικές Επιτροπές βρίσκονται δίπλα σας και εργάζονται αδιάλειπτα προκειμένου οι σχολικές μονάδες του νησιού μας να λειτουργούν με ασφάλεια και κάθε σχολικό κτήριο να είναι καθαρό, ζεστό και φιλόξενο. Είναι δεδομένο και αυτονόητο ότι είμαστε κοντά σας και με κάθε δύναμη και μέσο στηρίζουμε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα του νησιού μας σε κάθε περίσταση και ανάγκη.

Με αυτές τις σκέψεις σας εύχομαι ολόψυχα καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, γεμάτη υγεία, μάθηση και στόχους εξέλιξης και προόδου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.