Μήνυμα Δημάρχου Χίου για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις

Ενόψει της έναρξης των φετινών πανελληνίων εξετάσεων την προσεχή Δευτέρα η σκέψη και οι ευχές μας επικεντρώνονται στους υποψηφίους μας για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Μέσα σε πρωτόγνωρες συνθήκες λόγω των αλλαγών που επέφερε η πανδημία στην εκπαιδευτική διαδικασία, οι μαθητές και οι μαθήτριές μας ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και καλούνται πλέον να εξεταστούν, διεκδικώντας μία θέση στα Πανεπιστημιακά και Ανώτατα Τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας μας. Η προσπάθεια τους είναι αναμφίβολα αξιέπαινη, ενώ η δικαίωσή της αποτελεί την ειλικρινή μας ευχή.

Απευθυνόμενος ιδιαίτερα, προς όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του νησιού μας θα ήθελα να ευχηθώ από καρδιάς επιτυχία, προτρέποντας την ψύχραιμη και αισιόδοξη αντιμετώπιση της δοκιμασίας των εξετάσεων. Τα παιδιά μας αξίζει να έχουν στο μυαλό τους ότι οι εξετάσεις είναι απλώς μία διαδικασία και όχι η απόλυτη επισφράγιση του μέλλοντος και της ζωής τους. Καλή δύναμη τέλος και στους γονείς, τις οικογένειες των υποψηφίων αλλά και το εκπαιδευτικό προσωπικό για την ομαλή διεξαγωγή των πανελληνίων εξετάσεων.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.