Μήνυμα Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κ. Μουτζούρη για την νέα χρονιά

Εν όψει της έναρξης του νέου έτους,  ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης, απευθύνει τις ευχές του σε όλους τους κατοίκους της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου με την ακόλουθη δήλωση:

 «Με την αφορμή της ανατολής του 2024,  θα ήθελα να απευθύνω τις θερμότερες ευχές μου σε κάθε κάτοικο των νήσων της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου για υγεία, αγάπη, ευημερία και αισιοδοξία. Οι ελπίδες όλων μας για δημιουργία και πρόοδο, εύχομαι να ευοδωθούν και όλοι μαζί να πορευθούμε  προς ένα καλύτερο μέλλον όπως μας αξίζει.  Η έναρξη του νέου έτους σηματοδοτεί και την έναρξη της θητείας της νέας Περιφερειακής Αρχής και αυτή τη φορά  με πιο σίγουρα βήματα , αφού αφήνουμε πίσω μία δύσκολη περίοδο για την Περιφέρεια μας , μετά από  πολύ προσπάθεια και δουλειά , κατορθώνοντας να την επαναφέρουμε και πάλι στη πορεία  της ανάπτυξης.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια με πολύ δουλειά και όραμα σύμφωνα με τους στόχους που  θέσαμε και έχουν εγκρίνει οι κάτοικοι των νησιών μας με την ψήφο τους. Καλή νέα  και ελπιδοφόρα χρονιά στο Βόρειο Αιγαίο !»

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.