Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Χίου, Στ. Κάρμαντζη για τη νέα σχολική χρονιά

Με την ευκαιρία της έναρξης της Σχολικής Χρονιάς 2018-19 εύχομαι σε ολόκληρη την εκπαιδευτική κοινότητα, μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, τις ολόθερμες ευχές μου για μια χρονιά γεμάτη υγεία, πρόοδο και επιτυχίες.
Εύχομαι ειλικρινά τα παιδιά μας να δουν τον κόπο τους σε όλη τη σχολική χρονιά να ανταμείβεται με την κατάκτηση του αγαθού της Γνώσης,.
Στην ιδιαίτερη πατρίδα μας, διαχρονικά γνωρίζουμε και δίνουμε ιδιαίτερο βάρος στην αξία της Παιδείας. Γνωρίζουμε ακόμα ότι η εκπαιδευτική διαδικασία δεν είναι μονάχα μετάδοση γνώσης, αλλά πρωτίστως διαπαιδαγώγηση και μετάδοση αξιών στις νεότερες γενιές. Άλλωστε «Πολιτεία που δεν έχει σαν βάση της την παιδεία, είναι οικοδομή πάνω στην άμμο», έλεγε ο μεγάλος συμπατριώτης μας Αδαμάντιος Κοραής.
Ως τοπικοί φορείς στεκόμαστε σταθερά στο πλευρό της εκπαιδευτικής κοινότητας και προσπαθούμε, σε στενή συνεργασία μαζί της, να συμβάλουμε με όλους τους τρόπους στην επίλυση όποιων προβλημάτων αντιμετωπίζει.
Εργαζόμαστε με σταθερότητα και συνέπεια για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, για να συνεχίσει να έχει η εκπαίδευση στον τόπο μας τη θέση που της αξίζει.

Καλή και Δημιουργική Σχολική Χρονιά σε όλους

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.