Μήνυμα Φλώρου στην Τουρκία: «Τα ελληνικά όπλα θα τιμωρήσουν αδυσώπητα όποιον διαπράξει το μοιραίο λάθος»

 

Αυστηρό μήνυμα στην Τουρκία έστειλε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος κατά την ομιλία του στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων όπου παραβρέθηκε για την κοπή της βασιλόπιτας του Συνδέσμου Επιτελών Εθνικής Άμυνας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κωνσταντίνος Φλώρος ανέφερε: «Tα ελληνικά όπλα είναι όπλα ειρήνης και αποτροπής. Είναι όπλα ειρήνης, σταθερότητας και ασφάλειας για την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και της Νοτιοανατολικής Μεσογείου. Θα μετατραπούν όμως σε όπλα Νέμεσις και Τίσις που θα τιμωρήσουν αδυσώπητα εκείνους που θα τολμήσουν να διαπράξουν το μοιραίο λάθος της ύβρεως».

«Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις είναι σήμερα πιο δυνατές και πιο αξιόμαχες από ποτέ, υψώνοντας επίγεια, θαλάσσια και εναέρια τείχη αποτροπής σε όσους μας απειλούν αλαζονικά, απροκάλυπτα και ανερυθρίαστα ότι θα έρθουν ξαφνικά μια νύχτα. Εκείνοι τις απειλές τους, εμείς όμως τη δουλειά μας. Και η δουλειά μας είναι να εκπαιδευόμαστε εντατικά είτε σε εθνικό επίπεδο, είτε με φίλους, εταίρους και συμμάχους».

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.