Μίσθωση γιατρών στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στα πλαίσια προφύλαξης των κατοίκων και αποσυμφόρησης των Κέντρων Υγείας των νησιών

Ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης και Αντ/ρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Βορείου Αιγαίου, Παντελής Βρουλής στα πλαίσια της αντιμετώπισης επειγόντων περιστατικών και για αποσυμφόρηση των εξωτερικών ιατρείων των Νοσοκομείων Λέσβου, Σάμου και Χίου εν όψει της Πανδημίας του Κοροναιού επιθυμεί να μισθώσει ιατρούς, (κατά προτίμηση ειδικοτήτων Παθολογίας, Γενικής Ιατρικής και Παιδιάτρου) νοσηλευτές, ή βοηθούς νοσηλευτές ελλείψει αυτών, οι οποίοι θα εξετάζουν σε πρωινή ή σε απογευματινή βάρδια, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους (Εξωτερικά Ιατρεία Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου) ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΤ (Μόριας, ΒΙΑΛ, Βαθέος Σάμου), μετανάστες – πρόσφυγες με ύποπτα συμπτώματα Κοροναιού. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει 04/09/2020, ημέρα Παρασκευή και ώρα 1500 . Μισθός ικανοποιητικός.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.