Μαγική βραδιά από τα χορευτικά τμήματα της ΠΕΚΕΒ

Μπορεί ο καιρός να μην ήταν σύμμαχος χθες το βράδυ αλλά αυτό δεν πτόησε το κοινό που κατέκλυσε τον Όρμο του Λω προκειμένου να καμαρώσει μικρούς και μεγάλους χορευτές να αποδίδουν με πάθος και μεράκι χορούς από ολόκληρη την Ελλάδα.

 

Εκατόν είκοσι χορευτές επί σκηνής ,( 110 των χορευτικών τμημάτων της ΠΕΚΕΒ και μια ομάδα δέκα χορευτών από τον ΦΟΚ Καρδαμύλων ) καθήλωσαν με τις χορευτικές τους φιγούρες τους εκατοντάδες παρευρισκόμενους αποσπώντας το πιο θερμό τους χειροκρότημα.

Η ψυχή των χορευτικών τμημάτων της ΠΕΚΕΒ Στέφανι Ζαννίκου  εμφανώς συγκινημένη αλλά και απόλυτα ικανοποιημένη από το άρτιο αποτέλεσμα παρακολουθήσουμε γεμάτη καμάρι τα “παιδιά της” που δύο ολόκληρα χρόνια δεν είχαν την ευκαιρία εξαιτίας της πανδημίας να παρουσιάσουν τη δουλειά τους. ” Μόνο χαρά νιιωθω και απέραντη αγάπη για όλα τα παιδιά . Οι πρόβες μας σε εξωτερικούς χώρους ξεκίνησαν αμέσως μετά το Πάσχα αλλά τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό όπως πάντα” είπε ευχαριστώντας συνάμα  όλους όσους βοήθησαν με κάθε τρόπο στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Η εκδήλωση είχε τίτλο ” Έλα να νοιώσει ς πως  είναι η ζωή και όλα τα ωραία  μέχρι το πρωί ”

 

 

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.