«Μαζί, με στόχο την υγεία» από την ALPHA BANK στις Οινούσσες


Με στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης στο νησί μας, η Alpha Bank μέσω του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης “Μαζί, με στόχο την υγεία”, το οποίο πραγματοποιείται από το 2014, σε συνεργασία με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία “ΑΓΟΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΓΟΝΙΜΗ”, θα προσφέρει παρουσία της Δημοτικής Αρχής την προσεχή Τρίτη 7 Ιουλίου, ιατροφαρμακευτικό εξοπλισμό στο Περιφερειακό Ιατρείο Οινουσσών.

Ο εξοπλισμός αποτελείται από ιατρικά μηχανήματα μεταξύ των οποίων έγχρωμος ψηφιακός υπερηχογράφος, holter καρδιακού ρυθμού, συσκευές ανάνηψης, εξεταστικό κρεβάτι καθώς και επαρκή ποσότητα από διαγνωστικά tests, ιατρικές τσάντες πρώτων βοηθειών, οξύμετρα, πιεσόμετρα κ.α.

Ο Δήμαρχος Οινουσσών Γεώργιος Στ. Δανιήλ και το Δημοτικό Συμβούλιο ευχαριστούν θερμά την ALPHA BANK για την πολύτιμη συνδρομή και στήριξή προς τους κατοίκους του ακριτικού μας νησιού καθώς και την «Άγονη Γραμμή, Γόνιμη» για την πρόθυμη κι άμεση ανταπόκρισή στο αίτημα του Δήμου να συμπεριληφθεί η Αιγνούσα στο πρόγραμμα.

Η παράδοση της δωρεάς θα γίνει από τις επικεφαλής των αρμόδιων Διευθύνσεων της Τράπεζας την Τρίτη 7 Ιουλίου ώρα 13.30 στο χώρο του Περιφερειακού Ιατρείου Οινουσσών. Δυνατότητα μετάβασης στις Οινούσσες με το Ε/Γ-Ο/Γ «ΟΙΝΟΥΣΣΑΙ ΙΙΙ» με απόπλου από Χίο στις 12.00 (τηλ. πρακτορείου 2271041390).

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.