Μας άλλαξε τα φώτα ο ΔΕΔΔΗΕ

 

Αλλεπάλληλες απρογραμμάτιστες  διακοπές ρεύματος σημειώθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στο νησί με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν τεράστια προβλήματα στον χώρο της εστίασης και όχι μόνο. Τα προβλήματα διακοπής της ηλεκτροδότησης ξεκίνησαν από το πρωί της Κυριακής  όταν υπόγειο καλώδιο ρεύματος στην περιοχή της Ευαγγελίστριας υπέστη βλάβη με αποτέλεσμα για μιάμιση ώρα όλη η γραμμή από Λευκωνιά μέχρι Ευαγγελίστρια να μείνει εκτός λειτουργίας.

Οι διακοπές συνεχίστηκαν καθόλη τη διάρκεια της ημέρας σε διάφορες περιοχές του νησιού με αποτέλεσμα το μεσημέρι ο Βροντάδος και χωριά της Βόρειας Χίου να μείνουν για τουλάχιστον τρία τέταρτα χωρίς ρεύμα.  Μάλιστα χρειάστηκε η συνδρομή της  Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χίου για τον  απεγκλωβισμό ενός ατόμου από ανελκυστήρα.

Χωρίς ρεύμα έμειναν περιοχές της πόλης και σήμερα πρωί  ευτυχώς για λίγη ώρα.

Το φαινόμενο της απροειδοποίητης διακοπής ηλεκτροδότησης στο νησί μας είναι σχεδόν καθημερινό και οι δικαιολογίες που προβάλλονται από τους υπεύθυνες του δικτύου της ΔΕΔΔΗΕ δεν πείθουν. Είναι οξύμωρο οι πολίτες να καλούνται κάθε μήνα να πληρώσουν υπερεκτιμημένες υπηρεσίες και αυτές να μην παρέχονται ή να παρέχονται μερικώς.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.