Μεγάλη νίκη του ΝΟ Χίου απέναντι στα Χανιά

 

Συνεχίζει τη νικηφόρα πορεία του ο ΝΟ Χίου, που εκμεταλλεύτηκε τη δύναμη της έδρας και επιβλήθηκε επί του ΝΟ Χανίων με 11-8 στο νησιωτικό ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής του Group 2 της Β’ φάσης της Α1 πόλο Αδρών, στο Ιωνικό κολυμβητήριο το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023.

Με βασικό όπλο την άμυνα και τον νεοαποκτειθέντα Αμερικανό τερματοφύλακά  Άλεξ Γουλφ σε καλή μέρα, αλλά και καθοριστικά γκολ σε κρίσιμα σημεία, ο ΝΟΧ  πήρε προβάδισμα με τέσσερα γκολ 8-4, στις αρχές της τρίτης περιόδου και στη συνέχεια κατάφερε με σωστή διαχείριση να σφραγίσει τη νίκη με το τελικό 11-8.

ΝΟ ΧΙΟΥ – ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ 11-8

Οκτάλεπτα: 3-3, 4-1, 2-4, 2-0.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Ντόσκας): Γουλφ, Μιμίδης 1, Παππάς, Χαλατζιάν 1, Καρακάσης 3, Κανδιόγλου, Τζώρτζης, Παζαΐτης 2, Χατζηστεφάνου 1, Βέκκος 1, Γαβαλάς Ι. 2, Καρακούρος Αμπάζης.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Μάνθος Βουλγαράκης): Λεβεντάκης, Παππάς, Πολύζος, Μητράκης, Αγιωργούσης, Μπατάκης, Αποστολάκης 1, Χαριτάκης 4, Ντα Σίλβα 1, Σολεϊμάνιπακ, Σπάχιτς, Μαζοκοπάκης, Κουτρουλάκης, Νικολαΐδης, Χατζηκυριακάκης.

Διαιτητές: Μπιράκης, Σπανούδης

Αλυτάρχης: Οδυσσέας Μαράτσος

Επόμενος αγώνας για τον ΝΟΧ το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 3.30 μ.μ. , εκτός έδρας αντιμετωπίζει τον ΑΝΟ Γλυφάδας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.