Μες τα γκυο είν’η βιόλα και μυρίζει απ’όλα!


————————————————————

Έκλασε μαλλί από λύκο και τραβά για την Αττάλεια!

Αμ τί νόμιζες Γιουσουφάκι ότι έχεις απέναντι σου το αλεξάκι που δεν ξέρει πού πάνε τα τέσσερα;
Αφού δεν γνωρίζει ότι έχουμε θαλάσσια σύνορα και ότι άλλο η Λέσβος και άλλο η Μυτιλήνη και διπλασίασε τα νησιά μας για να έχεις πολλά να διαλέξεις!
Αν σου βαστάει κόπιασε να δείς πόσα απίδια βάζει ο σάκκος και να δοκιμάσετε και τον μεζέ που ονειρεύεται ο Ακάρ!
Σήμερα στην Ελλάδα υπάρχει η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με μεγάλα Φρύδια με σθένος θάρρος και αυτοπεποίθηση με διεθνή προβολή και επικοινωνία με οργανωμένο κράτος και στρατό στην ξηρά στην θάλασσα και στον αέρα που υπερίπτανται στους αιθέρες με τα γαλανόλευκα χρώματα !
Η διπλωματία και το διεθνές δίκαιο να γνωρίζετε καλά όλα τα Γιουσουφάκια που σου κάνουν τεμενάδες και σε πλαισιώνουν για να έχουν την καρέκλα και το κεφάλι στην θέση τους είναι πολύ ισχυρότερη από τα κανόνια του Ναβαρόνε!
Που και εκεί θα γνωρίζεις πλέον ότι δεν έχεις καμία υπεροπλία έναντι της Ελλάδας γιατί τα έχεις κάνει σκ@τ@ μετά το πραξικόπημα που δεν γνωρίζουμε εάν ήταν σικέ και προσχεδιασμένο από σένα τον ίδιο για να ισχυροποιήσεις την πολυθρόνα του Σουλτάνου!
Οι Έλληνες δεν είναι μπουνταλάδες μουσουλμάνοι…. είναι Ορθόδοξοι Χριστιανοί με υπερηφάνεια, θάρρος και σθένος και αυτοπεποίθηση και υπερασπίζονται τα πάτρια εδάφη της Ελληνικής Δημοκρατίας .
Και όπως γράφει η φωτογραφία που την δανείστηκα από το διαδίκτυο και σου λέει ο υπουργός σου εξωτερικών Τσαβούσογλου ότι: Ο Μητσοτάκης μέχρι και το μουστάκι θα σας βάλει να ξουρίσετε γιατί έχει όλη την Ευρώπη με το μέρος του διεθνούς δικαίου και μάζευετα τώρα που ακόμη προλαβαίνουμε !
Τσαμπουκάδες δεν περνούν πλέον στην Ελλάδα… βρήκες τον μουστερή σου που γνωρίζει την τέχνη της πολιτικής και της διπλωματικής σκακιέρας από τα γενοφάσκια του!
Κάτσε λοιπόν στ’αυγά σου και κοίτα την κυρά σου και τα παιδιά σου!
Ο Τουρκικός λαός που ξέρει γραφή και ανάγνωση γνωρίζει πολύ καλά ότι η τρέλα πάει στά βουνά και οι τρελοί στα τρελοκομεία και όποιος δεν παίρνει από λόγια τότε βάζει την θηλιά στο λαιμό του!
Καλά ξεμπερδέματα από τους υπηκόους σου που στενάζουν από την οικονομική κρίση που τους έχεις επιβάλλει με την τρέλα σου!
Ο Αλλάχ να σε φωτίσει και να λογικευτείς!

Καλό ξημέρωμα!
Χίος 13 Σεπτεμβρίου 2020 Ιστορική επέτειος 77 χρόνια από την απελευθέρωση του Καστελόριζου!
Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιωτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.