Μετάφραση κειμένων στην Αγγλική Γλώσσα με την  δημιουργία QR,  στις ενημερωτικές πινακίδες που βρίσκονται περιμετρικά του Δημοτικού Κήπου.

 

Επιτροπή Επετειακών Εκδηλώσεων 1822-2022 Δήμου Χίου

Όπως είναι γνωστό, περιμετρικά του Δημοτικού Κήπου έχουν τοποθετηθεί ενημερωτικές πινακίδες που αφορούν τα τραγικά γεγονότα των Σφαγών του 1822 και της Μικρασιατικής Καταστροφής του 1922.

Επειδή θέλουμε να γίνουν γνωστά τα γεγονότα αυτά και στους μη ελληνόγλωσσους καλοκαιρινούς επισκέπτες του Νησιού μας,  χρησιμοποιήσαμε τις καινοτόμες δυνατότητες της τεχνολογίας και τοποθετήσαμε ενημερωτικά αυτοκόλλητα QR  σ΄ αυτές.

Η παρουσίαση αυτής της καινοτόμου ηλεκτρονικής χρήσης, μέσω των κινητών τηλεφώνων, αλλά κυρίως για να αναπτυχθεί μία σημαντική, κατά τη γνώμη μας, πρόταση, σας προσκαλούμε να έλθετε  την Παρασκευή, 1η Ιουλίου 2022 στις 11.30 το πρωί, στο πεζοδρόμιο του Δημοτικού Κήπου απέναντι από τον Οίκο Ναύτου –Ηρώο.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής

Παύλος Π. Καλογεράκης

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.