Με μάσκες στα σχολεία & 25 μαθητές ανά τάξη! Ποιόν κοροϊδεύουν;

Την ώρα που υπάρχουν αρκετά προβλήματα που επιδέχονται λύση, η κυβέρνηση είναι κατηγορηματική πως δεν θα υπάρξει καμία ανοχή απέναντι στους μαθητές που δεν φορούν μάσκα. Συγκεκριμένα, η πολιτεία εφαρμόζει απαρέγκλιτα την πολιτική «κανείς στην τάξη χωρίς μάσκα».

Και τί γίνεται με τις τάξεις στις οποίες οι μαθητές και οι μαθήτριες ξεπερνούν τους 24;

Στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Χίου «Καράδειο» και συγκεκριμένα στην Β’ τάξη, φοιτούν πάνω από 24 μαθητές και μαθήτριες. Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, ζητήθηκε από την Διευθύντρια του σχολείου να “σπάσει” το τμήμα, εκείνη το δέχτηκε, όμως το αίτημά της απορρίφθηκε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ενώ δέχτηκε το αίτημα ο συντονιστής εκπαίδευσης, από ότι φαίνεται απορρίφθηκε από ανωτέρους.

Είναι απαραίτητο το Υπουργείο Παιδείας και η κυβέρνηση να πάρει πραγματικά μέτρα για τα σχολεία και την εξελισσόμενη υγειονομική κρίση.

Μέχρι 15 μαθητές ανά τμήμα! Δεν αρκεί η μάσκα! Είναι απαραίτητη και η κοινωνική απόσταση, και αυτό θα γίνει μόνο αν μειωθεί ο αριθμός των μαθητών ανά τάξη. Το υπουργείο Παιδείας, πρέπει άμεσα να αυξήσει τον αριθμό των εκπαιδευτικών, αλλά και τον αριθμό των αιθουσών για την ανάσχεση της πανδημίας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.