Με περηφάνια και φέτος η Στρατιωτική και μαθητική παρέλαση της 28ης (ΦΩΤΟ)

Με λαμπρότητα εορτάστηκε η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στο νησί μας, για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου, η οποία ξεκίνησε στις 11:30 σήμερα Δευτέρα (28/10).

Μαθητές και μαθήτριες από όλα τα σχολεία της πόλης του νησιού μας, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια, συμμετείχαν στην παρέλαση που έγινε στην οδό Δημοκρατίας και χειροκροτήθηκαν από το πλήθος κόσμου που είχε συγκεντρωθεί από νωρίς το πρωί στης κεντρική πλατεία της Χίου.

Την αυλαία της παρελάσεως άνοιξε η Φιλαρμονική Ορχήστρα του δήμου, ενώ οι μαθητές και οι μαθήτριες από τα σχολεία της Χίου και οι Ένοπλες Δυνάμεις του νησιού μας, πέρασαν μπροστά από την εξέδρα των επισήμων, που είχε στηθεί στο ύψος του Δημοτικού Μεγάρου, λαμβάνοντας θερμό χειροκρότημα.

Τη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση παρακολούθησε από την εξέδρα των επισήμων και ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Βουλευτής Χίου κ.Νότης Μηταράκης.

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.