Με σχεδόν 12εκ € τα Ψαρά βάζουν πλώρη για τα αναπτυξιακά έργα που θα αλλάξουν το νησί

Ομόφωνα ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου Ψαρών ύψους 11.779.801.58, όπως ομόφωνα είχε ψηφιστεί και το Τεχνικό Πρόγραμμα  με προγραμματισμένα έργα και μελέτες ύψους 8.229.022,79 ευρώ.

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του στο διαδίκτυο ο δήμαρχος Ψαρών το χαρακτηριστικό του φετινού προϋπολογισμού είναι η χρηματοδότηση αναπτυξιακών έργων για το νησί.

“Χαρακτηριστικό και του νέου προϋπολογισμού είναι η εξασφάλιση πολύ σημαντικών πόρων για τη χρηματοδότηση αναπτυξιακών έργων και δράσεων σε όλους τους τομείς δραστηριότητας του δήμου μας, απόρροια του σωστού προγραμματισμού και της συστηματικής δουλειάς. Τα νοικοκυρεμένα οικονομικά αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για την υλοποίηση των όποιων στόχων τίθενται. Είμαστε σίγουροι λοιπόν ότι παρά τις μεγάλες δυσκολίες και εμπόδια που αντιμετωπίζουμε και το 2023 θα είναι μια χρονιά ιδιαίτερα δημιουργική και παραγωγική για το δήμο μας και το νησί μας”, σημείωσε ο δήμαρχος Ψαρών.

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.