Με τιμή εκκίνησης 16.000 ευρώ ξεκίνησε ο διαγωνισμός για το Ξενία Χίου

Στον αέρα βρίσκεται αυτή τη στιγμή και συγκεκριμένα από τις 10 το πρωί και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 13:00 ο ηλεκτρονικός διαγωνισμός για τη τελική φάση του διαγωνισμού για την μίσθωση του Ξενία Χίου.

Με εκκίνηση για ετήσιο μίσθωμα 16.000 ευρώ ξεκίνησε  ο διαγωνισμός για την παραχώρηση του Ξενία Χίου από την Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ).

Το ακίνητο προσφέρεται προς μακροχρόνια μίσθωση με σκοπό τη λειτουργία του ως ξενοδοχείο. Ο ανάδοχος θα αναλάβει το κόστoς για την πλήρη ανακατασκευή και λειτουργία του. Η διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται για 50 έτη από την υπογραφή της σύμβασης.

Το κτίριο έχει συνολική δομημένη επιφάνεια 1572, 47 τ.μ. και βρίσκεται σε οικόπεδο επιφάνειας 1668,66 τ.μ.

Το ακίνητο αποτελείται από τριώροφο κτίσμα, με προηγούμενη χρήση ξενοδοχείου δυναμικότητας 28 δωματίων (22 δίκλινα και 6 μονόκλινα) – 50 κλινών. Είναι χωροθετημένο σε κοντινή απόσταση από το λιμάνι (περίπου 700 μέτρα) και το κέντρο της πόλης της Χίου, ενώ απέχει περίπου 2 χλμ. από το αεροδρόμιο της Χίου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.