Με τον Υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη συναντήθηκαν σήμερα οι Δήμαρχοι Χίου, Μυτιλήνης & Ανατολικής Σάμου

Με τον Υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη συναντήθηκαν σήμερα το πρωί (15/9) οι Δήμαρχοι Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης, Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης και Ανατολικής Σάμου Γιώργος Στάντζος, προκειμένου ακόμα μία φορά να συζητήσουν τα σοβαρά θέματα που απασχολούν τα ακριτικά μας νησιά. Στο πλαίσιο της συνάντησης στο Μαξίμου διατυπώθηκαν σημαντικά αιτήματα προς την Κυβέρνηση με γνώμονα την άμεση επίλυση ζητημάτων που ταλαιπωρούν τα νησιά.

Κοινός παρονομαστής των νησιωτών Δημάρχων ήταν η εξασφάλιση λύσεων και εργαλείων για την ενίσχυση των περιοχών ευθύνης τους καθώς και η αποτελεσματική αντιμετώπιση τρεχόντων θεμάτων, στο πλαίσιο της νησιωτικότητας αλλά και της ιδιαίτερης φυσιογνωμίας των ακριτικών μας νησιών στα σύνορα του Αιγαίου.

 

Ο Δήμαρχος Χίου, μετά τη συνάντηση έγραψε σε ανάρτησή του στο FB:

«Συνάντηση με τον Υπουργό Επικρατείας κ. Γιώργο Γεραπετρίτη με ατζέντα όλα τα θέματα που απασχολούν τα νησιά μας..
Στην συνέχεια είχα συνάντηση με τον αναπληρωτή Υπουργό εσωτερικών κ. Στυλιανό Πέτσα για τα έργα που έχουμε υποβάλλει στο πρόγραμμα Τρίτσης και ανάκαμψης ποσού 27.000.000 είκοσι επτά εκατομμυρίων ευρώ και έχουν εγκριθεί μέχρι στιγμής 12.600.000 δώδεκα εκατομμύρια εξακόσια χιλιάδες ευρώ.
Διεκδικούμε δυνατά και προχωράμε γιατί και θέλουμε και ξέρουμε και μπορούμε.
Χτίζουμε την Νέα Χίο μας.
Για τον τόπο μας, για τους ανθρώπους…..
Αποτελεσματικά και μετρήσιμα…..
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ….ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ…».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.