ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ

 

Η γιορτή της μητέρας αποτελεί μία αφορμή για να αποτίσουμε όλοι μας έναν ακόμη φόρο τιμής στην ιερότητα της μητρότητας. Η μητέρα ως σύμβολο ουσιαστικής αγάπης, στοργής  και στήριξης είναι ο θεμελιώδης πυλώνας της ανατροφής κάθε παιδιού αλλά και της ίδιας της οικογένειας.  Διδάσκει την αρετή, την ελπίδα για τη ζωή και τη γενναιοδωρία. Μας εφοδιάζει με θάρρος και αυτοπεποίθηση. Είναι ο σύμμαχός μας, η δύναμή μας, το απάνεμο λιμάνι, η πηγή ζεστασιάς και παρηγοριάς σε όλα τα βήματά μας. Είναι εκείνη που ως φύλακας άγγελος βρίσκεται πάντα δίπλα μας σε κάθε όμορφη αλλά και δύσκολη στιγμή.

Για όλα τα παραπάνω και αμέτρητα ακόμη στοιχεία του πολυδιάστατου ηθικοπνευματικού και κοινωνικού μητρικού χαρακτήρα, άπειρες είναι οι ευχές αλλά και οι ευχαριστίες, ο σεβασμός και η τιμή προς το πρόσωπο κάθε μητέρας που μέσα από τον πολυδιάστατο ρόλο που διαδραματίζει συμβάλλει τα μέγιστα για τη συνέχιση της κοινωνίας και της ίδιας της ζωής.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.