Μην μας κουνάς το δάκτυλο Χουλουσί ΑΚΑΡ Γιατί ο Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος θα σε βάλει να το φας!

Επειδή ξέρω ότι γνωρίζεις γεωγραφία και ιστορία ως ένας Τούρκος Αξιωματικός και σήμερα Στρατηγός και Υπουργός Άμυνας της Τουρκίας κ. Χουλουσί ΑΚΑΡ και ξέρεις πολύ καλά ότι όλη η Τουρκική επικράτεια από πολύ παλιά από αρχαιοτάτων χρόνων ήταν Ελλάδα και όλες οι πόλεις τα χωριά και τα τοπωνύμια είναι χαραγμένα με Ελληνικά Γράμματα.
Υπήρξαν πολλά λάθη και φαγωμάρα από πολιτικούς ηγήτορες και Άρχοντες τόσο στο Βυζάντιο όσο και παλαιότερα μετά τον Μέγα Αλέξανδρο με αποτέλεσμα τον 14ον αιώνα να βρείτε την ευκαιρία μία από τις 30 φυλές της Μογγολίας της Άπω Ανατωλίας να καταλάβετε όλα αυτά τα Ελληνικά χώματα και οι διάφοροι εν συνεχεία Σουλτάνοι να δημιουργήσουν την Οθωμανική Αυτοκρατορία μέχρι το 1821 πού ο σβέρκος του Έλληνα τον ζυγό δεν υποφέρει.
Κοίταξε καλά στους χάρτες τα ονόματα που υπάρχουν και θα δεις ότι όλα είναι Ελληνικά και οι πόλεις και τα χωριά είναι δημιουργία των Ελλήνων πού τα κατοικούσαν.
Γιαυτό ακριβώς σταμάτησε να μας κουνάς το δάκτυλο σου και να μιλάς για τα Ελληνικά νησιά και μάλιστα Οινούσσες και Χίο πού είναι η μπουκαπόρτα της Σμύρνης πού έχετε τις ναυτικές σας βάσεις και δεν θέλεις να υπάρχει οπλισμός και ζητάς αποστρατικοποίηση όλων αυτών των νησιών μας.
Όλα τα νησιά μας είναι αστακός και ανά πάσα στιγμή εάν τα απειλήσουν θα εκτοξεύσουν πυραύλους και θα σας διαλύσουν.
Φαίνεται ολοκάθαρα ότι είσαι μνηστήρας και αποβλέπεις στην διαδοχή του Ερντογάν στην προεδρεία του Τουρκικού κράτους πού Πολιτικά πλέον βρίσκεται στο ναδίρ της πολιτικής του πορείας και πνέει τα λοίσθια!
Αν νομίζεις πως με απειλές και ψέματα θα αποκτήσεις δημοφιλία και προβολή στους Τούρκους υπηκόους και ειδικότερα της Ανατωλίας πού είναι αγράμματοι και να τους λες Ότι τα Ελληνικά νησιά με τούς κολυμβητές σου θα τα καταλάβεις γιατί είναι σε απόσταση αναπνοής από τα παράλια της Τουρκίας έχεις μαύρα μεσάνυχτα και βλέπεις αστρουλάκια και όνειρα θερινής νυχτός.
Αυτήν ειδικά την περίοδο οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ελλάδας υπερτερούν και αριθμητικά και τεχνολογικά των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων γιατί έχουμε Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με μεγάλα ΦΡΥΔΙΑ και Φλώρο Στρατηγό μαζί με Παναγιωτόπουλο υπουργό Εθνικής Άμυνας και δεν αστειεύονται και δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην απαντήσουν σε προκλήσεις και απειλές όπως στον Έβρο.
Μην ξεχνάς ότι υπάρχουν πλέον μεγάλες συμμαχίες με όλα τα γειτονικά κράτη και τις μεγάλες δυνάμεις ΗΠΑ και Γαλλίας και μάλιστα με μόνιμες βάσεις σε Ελληνικά χώματα και νερά.
Εάν πράγματι σκοπεύεις σε διαδοχή του Σουλτάνου Ερντογάν φρόντισε να προσαρμόσετε την εξωτερική σας πολιτική στις διεθνείς συμφωνίες που επικρατούν παγκοσμίως.
Σταματήσετε τέλος το αστείο της Γαλάζιας πατρίδας και της Γαλάζιας θάλασσας και να αρκεστείτε στα σύνορα σας πού ισχύουν βάσει των διεθνών συνθηκών.
Τα νησιά του Αιγαίου πελάγους είναι όλα Ελληνικά με Έλληνες κάτοικους και υπηκόους με την Ελληνική γλώσσα και την Χριστιανοσύνη!
Έχετε αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι δεν σέβεστε ούτε οσία και Ιερά όπως η Αγιά Σοφιά και άλλα Χριστιανικά μνημεία και Εκκλησίες!
Μην προκαλείς και μας κουνάς το δάκτυλο σου γιατί ο Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος θα σε βάλει να το φας και να το κάνεις γλυφιτζούρι!
Σταμάτα πλέον να τα βάλεις εναντίον των Ελλήνων για εσωτερική Κατανάλωση και για αποπροσανατολισμό του πεινασμένου και εξαθλιωμένου λαού της Τουρκίας γιατί να ξέρεις ότι τουλάχιστον οι Τούρκοι των δυτικών σας παραλιών που έχουν Ευρωπαϊκό επίπεδο και κουλτούρα ξέρουν πολύ καλά το τι συμβαίνει!
Βάλε επιτέλους μυαλό και συμμορφώσου με την διεθνή πιάτσα γιατί τώρα πλέον δεν υπάρχει ούτε ο ΝΤΌΝΑΛΝΤ ούτε η ΑΤΖΕΛΙΝΑ πού ήταν το ταλαι κουάλε με τον Σουλτάνο σας.
Εύχομαι σε όλους της κυβέρνησης σας Καλά Μυαλά και καλή φώτιση και στους Τούρκους πολίτες καλή λευτεριά απο την πείνα πού λένε καθημερινά το ψωμί ψωμάκι!
Χίος 4 Ιανουαρίου 2022
Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.