Μηταράκης από Οινούσσες: Μειωμένος ΦΠΑ, Σχολή ΑΕΝ Οινουσσών, πύλη Schengen, στήριξη μικρών και μεγάλων έργων είναι οι δεσμεύσεις μας για την επόμενη τετραετία

Τις Οινούσσες επισκέφθηκε σήμερα το πρωί, ο υποψήφιος Βουλευτής Χίου με τη Νέα Δημοκρατία και τέως Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Νότης Μηταράκης, μαζί με τους συνυποψήφιους του κκ Καλλιόπη Γιαννούλου και Κωνσταντίνο Τρομπούκη, όπου και ολοκληρώθηκε ο κύκλος των περιοδειών της Νέας Δημοκρατίας.
Ο κ. Μηταράκης ευχαρίστησε θερμά το Δήμαρχο, κ. Γιώργο Δανιήλ και τους κατοίκους των Οινουσσών, καθώς το σύνολο των ψήφων που συγκεντρώθηκε στο νησί ήταν το υψηλότερο ποσοστό που συγκέντρωσε η Νέα Δημοκρατία στις εκλογές της 21ης Μαΐου.
Στη συνέχεια ο κ. Μηταράκης παρουσίασε το αποτελεσματικό κυβερνητικό έργο, όπως εφαρμόστηκε με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ κλείνοντας τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία και ο ίδιος προσωπικά δεσμεύεται συγκεκριμένα για τις Οινούσσες για τέσσερεις βασικούς πυλώνες.
Ειδικότερα, υπογράμμισε ότι «αποτελεί και για εμένα ένα μεγάλο στοίχημα για την περίοδο 2023-2027 είναι η στήριξη των πολύ μικρών νησιών. Και μία προτεραιότητα που πρέπει να έχει η επόμενη κυβέρνηση είναι αντιμετωπίσουμε συνολικά εμπόδια στην ανάπτυξη των νησιών, τα οποία έχουμε επισημάνει μαζί με το δήμαρχο.»
Όπως τόνισε ο κ. Μηταράκης, «στόχος μας είναι να επαναφέρουμε 1 Ιανουαρίου 2025 στις Οινούσσες τον νησιωτικό ΦΠΑ. Να στηρίξουμε τη Σχολή της ΑΕΝ Οινουσσών. Να βρούμε νέα εργαλεία χρηματοδότησης μικρών δράσεων που αυτό για μένα είναι κρίσιμο στα μικρά νησιά. Να ολοκληρώσουμε την πύλη Schengen εδώ στις Οινούσσες, ώστε το καλοκαίρι να μπορούμε να έχουμε μέσω yachting τουρισμό και διελεύσεις, το οποίο νομίζω ότι θα είναι σημαντικό για το νησί, να δώσει μία ζωντάνια. ΦΠΑ, Σχολή ΑΕΝ Οινουσσών, Schengen, στήριξη μικρών έργων και ήδη πολλά έργα τα δουλεύουμε μαζί με το δήμαρχο είναι αυτά που μπορούμε να κάνουμε την επόμενη τετραετία.»

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.