Μηταράκης: Θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και την τετραετία 2023-2027

 

 

Σειρά επισκέψεων πραγματοποίησε την Τρίτη  ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου και υποψήφιος βουλευτής Χίου με τη Νέα Δημοκρατία, κ. Νότης Μηταράκης στο Κατάστημα Κράτησης Χίου, στο Αστυνομικό Τμήμα Χίου και στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου.

Ο κ. Μηταράκης  συνομίλησε με τους εργαζόμενους και τους ένστολους για τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο, καθώς και για τις προτεραιότητες που πρέπει να τεθούν για την επόμενη τετραετία. Παράλληλα έγινε αναφορά στην επιτυχημένη διαχείριση του μεταναστευτικού τόσο συνολικά στην χώρα όσο και στη Χίο.

Στη συνέχεια, επισκέφθηκε το Επιμελητήριο Χίου, όπου πραγματοποίησε συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο.

Ο κ. Μηταράκης, τόνισε ότι έπειτα και από την ολοκλήρωση των «έργων της γενιάς μας» πως στόχος για την επόμενη τετραετία αποτελεί μεταξύ άλλων και η επίλυση του ζητήματος της ύδρευσης και της άρδευσης του νησιού, ώστε να υπάρχει ποιότητα και ποσότητα νερού τόσο για τους κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες του νησιού.

Επίκεντρο των συζητήσεων αποτέλεσε μεταξύ άλλων η ενίσχυση των ιδιωτικών επενδύσεων και εν γένει οι πρωτοβουλίες που πρέπει να ληφθούν για την περαιτέρω ανάπτυξη της Χίου.

«Συνάντησα σήμερα ενστόλους και εργαζομένους στο Κατάστημα Κράτησης Χίου, στο Αστυνομικό Τμήμα Χίου και στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου. Είναι σαφές πως η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έκανε την περασμένη τετραετία πολλά για την ενίσχυση της ασφάλειας, των υποδομών, της τοπικής οικονομίας της Χίου και φυσικά στο μεταναστευτικό. Με τον ίδιο ζήλο θα συνεχίσει και την περίοδο 2023-2027. Δέσμευσή μας, όσο τα «έργα της γενιάς μας» είναι σε φάση υλοποίησης και ολοκλήρωσης, μέσα από την πλήρη συνεργασία Κυβέρνησης, Περιφέρειας και Δήμου, να επιλύσουμε οριστικά το ζήτημα της ύδρευσης της Χίου. Κάθε βήμα που κάναμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε θα έχει γνώμονα την ανάπτυξη του τόπου μας έτσι ώστε η οικονομία να ενισχυθεί με ιδιωτικές επενδύσεις που θα προσφέρουν πολλές και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας», κατέληξε ο κ.Μηταράκης.

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.