Μισθολογικές παροχές μέσω Τ.Ε.Α για ναυτικούς και συνεργάτες από τον Όμιλο Τσάκου

Ο Όμιλος Εταιρειών Τσάκου στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής του ευθύνης, ενίσχυσης των μισθολογίων όπως επίσης της εργασιακής ασφάλειας και επιβράβευσης της πολυετούς επιτυχούς υπηρεσίας των στελεχών του, αξιοποιεί για πρώτη φορά στο χώρο της Ελληνικής ναυτιλίας των θεσμό της Επαγγελματικής Ασφάλισης.

Προς το σκοπό αυτό έχει ιδρύσει Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων Ομίλου Τσάκου & Συνεργατών – Τ.Ε.Α. Ομίλου Τσάκου (Occcupational Pension Fund of Tsakos Maritime Enterprises & Associates – Υπουργική Απόφαση Δ16/Φ.51020/27566/682), για όλους τους εργαζόμενους του Ομίλου, σε στεριά και θάλασσα, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και στο οποίο δύναται να συμμετέχουν, προαιρετικά συνεργάτες και μέλη εταιρειών, που έχουν έμπρακτη επαγγελματική σχέση με τον Όμιλο Τσάκου.

Εν συνεχεία των ανωτέρω σας προσκαλεί την Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2018 στις 18:00, στην Αίθουσα διαλέξεων του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Μαρία Τσάκος» Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης, όπου θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση των πλεονεκτημάτων του Ταμείου.

Επίτιμος προσκεκλημένος και ομιλητής θα είναι ο Δρ. Χρήστος Π. Νούνης, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβούλιου του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης των Εργαζομένων στο Υπουργείο Οικονομικών & Πρόεδρος Δ.Σ. ΕΛ.Ε.Τ.Ε.Α.

Η παρουσίαση θα είναι διαδραστική και περιλαμβάνει συζήτηση, προβολή και ανάλυση δεδομένων.

Είσοδος Ελεύθερη.

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 22710-29600.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.