Μολών λαβέ! Μεγαλοπρεπή Σουλτάνε! Οι Έλληνες δεν είναι εγκεφαλικά νεκροί!

Ζήτω η τρέλα του παραλόγου!

Τώρα πλέον άρχισε να βρωμάει και πετρέλαιο και μπαρούτι. Τα μυαλά του έχουν πάρει πολύ αέρα με τις πολιτικές σκοπιμότητες και τα πολιτικά παιχνίδια των υποτιθέμενων δύο ισχυρών του πλανήτη της Ρωσίας και της Αμερικής. Αντί να του τρίξουν τα δόντια και να του βάλουν μυαλό του κατεβάζουν τα παντελόνια τους. Δεν μπορούμε πλέον να λέμε ας τον τρελό στην τρέλα του! Έχει ξεθαρρέψει και έχει πιστέψει ότι είναι η μεγάλη και ισχυρή τρίτη δύναμη του κόσμου. Αυτοσαρκάζεται και φουσκώνει σαν παγώνι και ανοίγει τα φτερά και την ουρά του και συγχρόνως προκαλεί και διεκδικεί ξένα χωράφια στην ξηρά και στην θάλασσα. Νομίζω αγαπητοί μου Εθνοπατέρες ότι ήρθε η ώρα να τον πάρουμε στα σοβαρά γιατί η τρέλα που πουλάει έχει υπόβαθρο και σχεδιασμό. Δεν είναι τυχαία η καθημερινή εισβολή των λαθρομεταναστών στα νησιά και στον Έβρο. Μήπως υπάρχει πλέον κανένας γνήσιος Έλληνας με το κοινό μυαλό που να πιστεύει ότι όλοι αυτοί που εισβάλλουν καθημερινά παράνομα στα Ελληνικά εδάφη είναι αθώες περιστερές από όλα τα κράτη της Ανατολίας και της Αφρικής ακόμη και της κεντρικής Αμερικής ; Πόσοι από όλους αυτούς δεν θα μπορούσε να είναι πράκτορες της Άγκυρας και προπομποί και να οργανώνουν το προγεφύρωμα μιας μελλοντικής καλοσχηματισμένης επιχείρησης. Ο Ελληνικός λαός και οι ένστολοι γενικώς πιστεύω ότι όπως πάντα μόνοι μας θα αντιμετωπίσουμε οποιανδήποτε επιβουλή της εδαφικής μας ακεραιότητας.

Θέλω να δω τι κότσια έχουν οι πολιτικοί μας που κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου αν την δεδομένη χρονική στιγμή θα φωνάξουν: Βυθίσατε το ΧΟΡΑ! Όπως το εξήγγειλε ο πρωθυπουργός Ανδρέας Παπανδρέου την δεκαετία του 1980. Γιατί δυστυχώς ο Σουλτάνος δεν παίρνει πλέον ούτε από λόγια ούτε από την διπλωματία των καραγκιόζηδων Ευρωπαίων συμμάχων μας πού μας δουλεύουν ψιλό γαζί και τους χορεύει καρσιλαμά και τους αποκαλεί εγκεφαλικά νεκρούς αλλά μόνο με τον φόβο ότι είμαστε έτοιμοι να τον ισοπεδώσουμε και να του βυθίσουμε και φρεγάτες και γεωτρύπανα και να κατεβάσουμε και τα πολεμικά αεροσκάφη του. Πιστεύω ότι φοβάται και την σκιά του και δεν έχει εμπιστοσύνη στον στρατό του γενικώς. Ο Εθνικισμός των φανατικών γκρίζων λύκων και των αγράμματων της Ανατολίας βρίσκεται στο κατακόρυφο και από αυτούς παίρνει θάρρος και αέρα . Γι’ αυτό πολιτικάντηδες όλων των πολιτικών κομμάτων πεποιθήσεων και παρατάξεων χρώματος και κουλτούρας συσπειρωθείτε και αφήστε τους καυγάδες και τους τσαμπουκάδες μέσα στο Κοινοβούλιο γιατί δυστυχώς ΧΑΝΌΜΑΣΤΕ εάν δεν αντιδράσουμε δυναμικά όλοι μαζί ενωμένοι!

Σας εύχομαι καλά Μυαλά και να ξυπνήσουν οι συνειδήσεις σας ότι είστε Έλληνες και Ελληνίδες.

Καλό ξημέρωμα!

Χίος, 29 Νοεμβρίου 2019

Λευτέρης Πυκνής

Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.