Μονάδα Χημειοθεραπείας: Είναι ένα στοίχημα που θα το κερδίσουμε όλοι μαζί! Γράφει η Ελένη Κανταράκη Διοικήτρια του Σκυλιτσείου Νοσοκομείου Χίου

Με αφορμή τη στελέχωση της μονάδας χημειοθεραπείας στο «Σκυλίτσειο» Νοσοκομείου Χίου, η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Χίου έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στην οποία αναφέρει τα εξής:
«Ο χώρος που επιλέχθηκε στο Κεντρικό κτίριο του Νοσοκομείου μας ήταν ένας ανενεργός χώρος που η Τεχνική υπηρεσία δούλεψε και τον μεταμόρφωσε με τις δικές μας δυνάμεις και κατάφερε να χαρίσει στο Νοσοκομείο μας την ελπίδα, πως επιτέλους μετά από χρόνια ταλαιπωρίας και αγώνων του Συλλόγου καρκινοπαθών και της Διοίκησης να δώσει ένα χώρο 240 τετραγωνικών.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του προϊστάμενου της Τεχνικής Υπηρεσίας θα γίνουν οι υπεράνθρωπες προσπάθειες να ολοκληρωθούν οι εργασίες μέχρι τα Χριστούγεννα.
Πρώτα ο Θεός σίγουρα το νέο έτος οι άνθρωποι μας που νοσούν από καρκίνο, αιματολογικά προβλήματα και νοσηλείες μιας ημέρας θα εγκατασταθούν πλέον στο δικό τους τμήμα!
Και ναι! .. Θα ενταχθεί στον Οργανισμό του Νοσοκομείου, θα επαναπροκηρυχθεί η θέση του Ογκολόγου, θα αναζητηθεί και Αιματολόγος που έχει συσταθεί θέση.
Όλα αυτά όμως προϋποθέτουν να υπάρχει και η θέληση των ιατρών να υπηρετήσουν στο Νοσοκομείο μας.
Έχουν γίνει πολλές προσπάθειες και από τον Σύλλογο αλλά και από τη Διοίκηση και παρακαλούμε και σε ανοικτό κάλεσμα μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες να προσέλθει έστω και επικουρικός ιατρός καθώς θα αναζητηθούν και κίνητρα για όποιον το αποφασίσει.
Το μεγάλο ευχαριστώ στον Σεβασμιώτατο, στο Σύλλογο και στη Τεχνική υπηρεσία του Νοσοκομείου μας που λειτούργησαν και συνεχίζουν να στέκονται αρωγοί στην ολοκλήρωση του έργου!
Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου με την ευλογία του Μητροπολίτη μας και παρουσία συλλόγου και των ασθενών μας να ανταλλάξουμε ευχές Χριστουγέννων στο νέο μας χώρο!».
Ελένη Κανταράκη

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.