Μπλεγμένο στη γραφειοκρατία το αίτημα της Περιφέρειας για φιλοξενία παιδιών Ελλήνων της Μαριούπολης

Στις γραφειοκρατικές καλένδες του υπουργείου Μετανάστευσης φαίνεται να έχει μπλέξει το αίτημα της Περιφέρειας Βορείου Αίγαιου για φιλοξενία παιδιών Ελλήνων της Μαριούπολης, όπως ανέφερε στην πρωινή εκπομπή “Καλημέρα με τον ΑΝΤ1”, ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κων/Νος Μουτζούρης.  “Είμαι σίγουρος ότι με αυτή την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί , υπάρχει σίγουρα η ανάγκη φιλοξενίας παιδιών Ελλήνων της Μαριούπολης. Εμείς εξακολουθούμε να είμαστε ανοικτοί στη φιλοξενία και απορώ γιατί το θέμα ‘έχει μπλέξει στις γραφειοκρατικές καλένδες του υπουργείου. Γιατί το υπουργείο δεν μας έχει απαντήσει ακομη;  “, αναρωτήθηκε  ο Περιφερειάρχης.

Παράλληλα ο κ. Μουτζούρης αναφέρθηκε και στο θέμα της παράκαμψης του δρόμου του Βροντάδου, χαρακτηρίζοντας το σημαντικό έργο για την περιοχή. ” Έχουμε παραδώσει δύο προτάσεις στο τοπικό συμβούλιο Βροντάδου για διαβούλευση. Αναμένουμε την απάντησή τους για να προχωρήσουμε ο  ‘έργο. Επίσης προχωράνε και οι μελέτες για τη βελτίωση του δρόμου από την περιοχή του Μυρσυνιδίου μέχρι τις στροφές του Μηλιγκά. Είναι ένας δρόμος πολύ δύσκολος που χρήζει άμεσης βελτίωσης. Όσον αφορά το Φράγμα Κόρης Γεφύρι αναμένω και εγώ να γίνουν τα όσα με διαβεβαίωσαν από το υπουργείο”, κατέληξε ο Περιφερειάρχης.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.